Καταγγελία της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας στους αρμόδιους Υπουργούς για το κλείσιμο του εμπορικού καταστήματος Ο.Τ.Ε. Άμφισσας

 

  •   Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014

Με επιστολή της η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κα Παναγιώτα Γαζή, προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα Ιωάννη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κο Χατζηδάκη Κωνσταντίνο, καταγγέλλει το κλείσιμο του εμπορικού καταστήματος Ο.Τ.Ε. στην Άμφισσα.

Στην επιστολή της αναφέρει:

«Ενημερωθήκαμε ότι η Διοίκηση του ΟΤΕ προτίθεται να κλείσει το εμπορικό κατάστημα του ΟΤΕ Άμφισσας, το οποίο σημειωτέον είναι το μοναδικό στο Νομό Φωκίδας.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση είναι ένα βαρύ χτύπημα για το Νομό μας καθώς ακολουθεί το πρόσφατο κλείσιμο του εμπορικού καταστήματος της Ιτέας. Εκτός του ότι καθιστά την Άμφισσα τη μοναδική πρωτεύουσα νομού στην οποία δε θα λειτουργεί εμπορικό κατάστημα ΟΤΕ, επιβαρύνει και δυσχεραίνει σε τεράστιο βαθμό την πρόσβαση και εξυπηρέτηση των κατοίκων ολόκληρης της Φωκίδας. Οι πολίτες του νομού, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εξυπηρετείται από τον τηλεφωνικό πάροχο του ΟΤΕ, θα αναγκάζονται να μετακινούνται σημαντικές χιλιομετρικές αποστάσεις στις πρωτεύουσες των γειτονικών νομών Λαμία και Λειβαδιά. Οι κάτοικοι της ανατολικής Δωρίδας θα αναγκάζονται να εξυπηρετούνται στο Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο καθώς το κατάστημα του ΟΤΕ Ναυπάκτου πρόκειται να κλείσει και αυτό.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτή τη νέα προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής της Άμφισσας και ευρύτερα του Νομού Φωκίδας. Είναι ανήκουστο ένας οργανισμός με το κύρος του ΟΤΕ να μην εκπροσωπείται με εμπορικό κατάστημα στην έκταση ενός ολόκληρου νομού, πόσο μάλλον όταν στη μεγαλύτερη έκταση του νομού ο ΟΤΕ είναι η μια και μοναδική επιλογή διατιθέμενου παρόχου.

Προσδοκούμε για τις άμεσες ενέργειές σας ώστε να ανακληθεί αυτή η άδικη απόφαση της Διοίκησης του ΟΤΕ.»

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.