Κοπή πίτας του “Βοήθεια στο σπίτι” στην Παύλιανη

 

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 17:57

Την καθιερωμένη πίτα τους για το νέο έτος έκοψαν την Τετάρτη 12/02/2014 στην Κοινότητα της Παύλιανης η τοπική αρχή και οι εργαζόμενες στην Δομή του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». 

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο κατάστημα της κας Λάνη Αθανασίας, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έδωσαν και πάλι δυναμικά το παρόν αποτελώντας για τους νεώτερους παράδειγμα για την ζωντάνια και το κέφι τους.

Υγεία, δύναμη και αισιοδοξία ήταν το μήνυμα του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας κου Ρηγάκη Γεώργιου, ο οποίος αφού έκοψε την πίτα, ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα χρονιά, επισημαίνοντας στον χαιρετισμό του ότι το επίκεντρο της πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να συνεχίσει να είναι η Τρίτη ηλικία, η οποία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με το μέλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης «Παρέμβαση» και Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Λαμιέων κος Τελώνης Δημήτρης.

«Σε μια εποχή που πολλοί θεσμοί καταρρέουν, οι κοινωνικές δομές των Δήμων κρατούν ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών τους προς τις ευπαθείς ομάδες» δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κος Τελώνης, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η πολιτεία θα πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσει τις υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα για τις ευάλωτες ομάδες, έργο όμως που παρέχεται μέσα από την λειτουργία των κοινωνικών δομών.

Στην συνέχεια ακολούθησε απολογισμός των δράσεων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για την χρονιά που πέρασε.

Στους παραβρισκόμενους προσφέρθηκαν μαζί με την βασιλόπιτα, γλυκά, πίτες και παραδοσιακά εδέσματα ενώ στον τυχερό που βρήκε το φλουρί δόθηκε μια εικόνα της Παναγίας (προσφορά της Κοινότητας).

[Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Παύλιανης και οι εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» εύχονται σε όλους <Καλή Χρονιά> με υγεία και ευημερία].

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.