Τα Pezetel….ξανάρχονται!

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 18:06

Τα Pezetel....ξανάρχονται!

Εχει και …ενα καλό ο Σταΐκούρας,πιάνει στον αέρα κυριολεκτικά,κάθε αναφορά που κάνουμε είτε στις ενημερωτικές εκπομπές του ΛΑΜΙΑ FM-1 είτε στις αναρτήσεις του lamiafm1.gr!

Την περασμένη εβδομάδα καλοπροαίρετα ,όπως πάντα,εγκαλέσαμε αυτόν και τους άλλους φθιώτες βουλευτές ότι από την 1η Μαίου άρχισε η αντιπυρική περίοδος αλλά  η πολλές φορές πυρόπληκτη Φθιώτιδα καθώς και ολόκληρη η Στερεά Ελλάδα θα είναι φέτος ανοχύρωτη απο πλευρά εναέριας

πυροπροστασίας.Αφού τα δύο μικρά πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Pezetel που κάθε καλοκαίρι στάθμευαν  μόνιμα στο αεροδρόμιο της Λαμίας ο  υπουργός ΠροΠο κ.Δένδιας τα  μετακίνησε στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου Μαγνησίας.

Αμέσως ο κ.Σταϊκούρας και γνωρίζοντας τα μάλλον… αργά  πολιτικά αντανακλαστικά των άλλων συναδέλφων του επικοινώνησε με τους καθύλην αρμόδιους και  ιδού το αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο επικοινωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, με τον Γενικό Γραμματέα Πολ. Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη και με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου, αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας των δύο (2) πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου PΖL στη Λαμία, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι, αφού συνεκτιμήθηκαν η σημασία της συγκεκριμένης υπηρεσίας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και οι ιδιαιτερότητες της περιοχής, τα εν λόγω αεροσκάφη θα βρίσκονται στην περιοχή μας από τα μέσα Ιουνίου.

Εδώ αναρτώνται και τα καλά και τα…κακά!

http://www.lamiafm1.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.