Lamia Motor Bazaar στην ΠΕΛ στις 5-6 Ιουλίου

Η Πανελλήνια έκθεση Λαμίας σε συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Promauto, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα μια διαφορετική έκθεση αυτοκίνησης. Το LAMIA MOTOR BAZAAR. Μια μεγάλη διοργάνωση αφιερωμένη στο εμπόριο, την μεταπώληση και την ανταλλαγή, αυτοκινήτων, μηχανημάτων, σκαφών αναψυχής και των πάσης φύσεως οχημάτων.

Το Bazaar θα πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, με πρώτη διοργάνωση τον προσεχή Ιούλιο και συγκεκριμένα τοΣαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου 2014
Στον εξωτερικό υπαίθριο χώρο της ΠΕΛ, θα εκτεθούν όλα τα καινούργια αυτοκίνητα, οι μοτοσικλέτες τα φορτηγά τα μηχανήματα τα σκάφη αναψυχής, καθώς και κάθε τροχοφόρο που αναζητά ένα αγοραστή.
Στον τεράστιο εξωτερικό χώρο της έκθεσης, δα δημιουργηθούν ενότητες αφιερωμένες στα επαγγελματικά αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα φορτηγά, στα μηχανήματα δομικών και οδικών έργων, τρακτέρ και λοιπά γεωργικά μηχανήματα, καθώς επίσης και στα σκάφη αναψυχής και τροχόσπιτα.
Για πρώτη φορά σε έκθεση, δίνεται η δυνατότητα και σε ιδιώτες, να πουλήσουν ένα από τα παραπάνω οχήματα, αφού θα υπάρξει χώρος αγοραπωλησιών ιδιωτών.

H έκθεση Lamia Motor Bazaar φιλοδοξεί να καθιερωθεί σαν μια μηνιαία συνάντηση όλων των εμπλεκομένων επαγγελματικά σε ένα από τους παραπάνω τομείς. Ο χώρος της ΠΕΛ είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα με άνετο parking και άψογες κτηριακές και υπαίθριες εγκαταστάσεις. Η γεωγραφική θέση της πόλης δίνει τη δυνατότητα στο κοινό από ολόκληρη την Ελλάδα να επισκεφθεί την έκθεση και να επιστρέψει στο σπίτι του σε μία μόνο ημέρα. Για το λόγο αυτό το Lamia Motor Bazaar δεν θα απευθύνεται μόνο στο κοινό της περιοχής , αλλά στο κοινό ολόκληρης της Ελλάδας.
Η διαφημιστική προβολή του Bazaar θα έχει Πανελλήνια κάλυψη και θα περιλαμβάνει καταχωρήσεις σε ημερήσια, εβδομαδιαία και κλαδικά έντυπα, ραδιοφωνικά σποτ, τηλεοπτικά σποτ, αφίσες στους κεντρικούς εθνικούς και δημοτικούς δρόμους .
Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην προσέλκυση δημοσιογράφων από ολόκληρη τη χώρα για την προβολή του Bazaar και των εκτιθέμενων προϊόντων.
Η Πανελλήνια έκθεση Λαμίας και η Promauto, πιστεύουν πως η πρώτη διοργάνωση του Lamia Motor Bazaar θα είναι η αρχή μιας επιτυχημένης μηνιαίας εμπορικής συνάντησης .

 Lamiastar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.