Αθανάσιος Διάκος: Διοργάνωση Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών

 14 Ιουλίου 2014

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΔΙΑΚΕΙΑ 2014» που γίνονται στο χωριό Αθανάσιος Διάκος, υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών, φέτος έχει ενταχθεί για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, η διοργάνωση Σεμιναρίου για Πρώτες Βοήθειες, πιστοποιημένου από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Το Σεμινάριο αυτό – που σημειωτέον η ομάδα εργασίας της Ελλην. Καρδιολογικής Εταιρείας διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα – απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών ανεξάρτητα από επάγγελμα και γνώσεις, όπως εργαζόμενους σε κρατικές υπηρεσίες, δάσκαλοι, καθηγητές, αστυνομικοί, πυροσβέστες, και σε αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν κάτι ουσιαστικό προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας .

Σε μια ώρα λοιπόν από την Άμφισσα, στο χώρο του Ιστορικού Μουσείου Αθαν. Διάκου, στις 25 Ιουλίου, Παρασκευή ώρα 5 το απόγευμα θα λάβει χώρα το Σεμινάριο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μέχρι 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. Τηλ 6948461252 και 6948526618

Η εγγραφή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν, προσφορά της Αδελφότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική Ανακοίνωση

Η. Προέδρος Της Αδελφότητας
Μαρία Μαστροκωστοπούλου



ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΝΗΠΤΩΝ

 ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

& ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ

 

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Αθανάσιος Διάκος, Φωκίδα

Αγαπητέ συγχωριανέ (ή), φίλε (η) του χωριού,

                Πρόκειται ΝΑ λάβεις μέρος ΣΕ ΕΝΑ Α.Ε.  πρακτικό κυριως Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ανανηπτών Της Ζωής ΚΑΙ Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή , πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5 το απόγευμα, από την Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) στο χώρο του Ιστορικού Μουσείου Αθανασίου Διάκου στο χωριό μας.

Υπεύθυνος του Σεμιναρίου είναι ο Υποπλοίαρχος (ΥΙ) Αντώνιος  Μαστροκωστόπουλος ΠΝ , Καρδιολόγος, πιστοποιημένος εκπαιδευτής, ο οποίος θα δώσει οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστεί  ( τηλ επικοινωνίας. : 6948526618  ταχυδρομείο : amastrokostopoulos @ yahoo . com ).

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο, όπως θα δεις και από το συνοπτικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει μία σύντομη διάλεξη για τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, ΚΑΙ  κυριως Πρακτική Εξάσκηση . Θα χρησιμοποιήσεις εκπαιδευτικά προπλάσματα καθώς και αυτόματους εξωτερικούς απινιδιστές. Καθ ‘όλη την διάρκεια του Σεμιναρίου θα γίνεται αξιολόγηση από τους εκπαιδευτές. Παρακαλούμε να είσαι έγκαιρα στο χώρο του Σεμιναρίου. Επιπρόσθετα είναι σκόπιμο η ένδυσή σου να είναι χαλαρή ώστε να εξασφαλίζεται η άνετη εξάσκησή σου.

                Το εγχειρίδιο έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την επιτυχή παρακολούθηση του Σεμιναρίου. Παρακαλούμε μελέτησε το καλά πριν τη διεξαγωγή του Σεμιναρίου. Την ημέρα του Σεμιναρίου να το έχεις μαζί σου και ευχαρίστως θα συζητήσουμε τυχόν απορίες.

                Το εγχειρίδιο θα το ζητήσεις από την Πρόεδρο της Αδελφότητας που θα βρίσκεται στο χωριό μετά τις 15 Ιουλίου. (Τηλ. 6948461252)

Καλή επιτυχία!

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.