Με έκθεση φωτογραφίας και κεραμικής, αιμοδοσία και θεατρική παράσταση συνεχίζονται τα Σκαρίμπεια

Με πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίζονται τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ στην Αγία Ευθυμία.

Χθες, Κυριακή 10 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, στις 7 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στην οποία συμμετέχουν με πολύ όμορφες φωτογραφίες οι: Θεόφιλος Αγαπητός, Γιούλα Δρόλαπα, Θανάσης Δρόλαπας, Δάφνη Ζαχαριά, Ευθύμιος Ηλιόπουλος, Γεωργία Κόλλια, Μαρία Κονιτοπούλου, Παναγιώτης Μεταξάς, Δέσποινα Παπαϊωάννου, Στάθης Στασινόπουλος, Βίκη Στασινοπούλου, Δημήτρης Τηλιγάδας, Φάνης Τσάκαλος και Αγγελική Φωτεινού.

Στην έκθεση κεραμικής θα παρουσιαστούν έργα των παιδιών της Αγίας Ευθυμίας. Συμμετέχει, με έργα της, και η γνωστή κεραμίστρια και δασκάλα τους Βούλα Δασκαλοπούλου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 16 Αυγούστου και θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε μέρα από 6-7 μ.μ.

Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, από 6.30 έως 9.00 μ.μ., στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίας Ευθυμίας, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Στη συνέχεια, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας, θα δοθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο θείος μ ‘απ’ τη Γκιώνα». Πρόκειται για το ομώνυμο έργο του Γιάννη Σκαρίμπα το οποίο διασκεύασαν θεατρικά ο Δημήτρης Παλούκης και ο Γιάννης Κολιαβάς και το οποίο υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο γέλιο στους θεατές. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θωμάς Κατσούλης, Βασίλης Τραϊφόρος, Ανδριανή Μπαρτσώτα, Ειρήνη Κοσμίδου και Νεκτάριος Δημητρακόπουλος. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Βασίλης Τραϊφόρος και τη μουσική επιμέλεια έχει ο Νίκος Ξένος. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 www.amfissapress.g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.