Λαμία: Στο Δημοτικό Θέατρο η Κόμισσα της Φάμπρικας από τους Σκηνοβάτες

25Οκτ  Επιμέλεια MAG24 Team |

Λαμία: Στο Δημοτικό Θέατρο η Κόμισσα της Φάμπρικας από τους Σκηνοβάτες

Εμείς την είδαμε στο Β’ ΕΠΑΛ και μας “έπεισε” να τη ξαναδούμε στο Δημοτικό Θέατρο στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2014

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ξένια Ελευθεριάδου, Παναγιώτα Γοργογιάννη, Δημήτρης Νημάς, Αντώνης Καρπέτας, Γιάννα Μάγκα,Σωτήρης Μάγκας, Αθηνά Αναγνωστοπούλου, Πάναγιώτης Καρτέρης, Δημήτρης Μάγκας, Μάγδα Κορέντζελου, Σωτήρης Τσιρώνης, Αναστασία Μαλούκου, Βασίλης Γιαννακόπουλος, Ιουλία Γαλάνη, Ιωάννα Bousso Virginia Diop και Φρόσσω Σαξώνη.

 

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ώρα 21.00.

Μια καταπληκτική Κόμμισα της Φάμπρικας

Όχι ένας, όχι δύο αλλά δεκαοχτώ άτομα επί σκηνής, είναι δύσκολο σε επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις.

Όταν το συναντάς σε ερασιτεχνική σκηνή και μάλιστα πολύ πετυχημένα, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους και κυρίως στον σκηνοθέτη!

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έδειξαν μεγάλη διάθεση για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να κερδίζουν τις εντυπώσεις μιας και είχαν “αέρα” και αρκετή άνεση στο σανίδι που θύμιζε – χωρίς ίχνος υπερβολής – επαγγελματία

Η Κόμισσα της Φάμπρικας από το θεατρικό εργαστήρι «Αριστοφάνης» για ακόμη μια φορά, εντυπωσίασε προσφέροντας πολύ γέλιο και στις τρεις παραστάσεις του στο Β ΕΠΑΛ. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι και στις τρεις μέρες δεν έπεφτε καρφίτσα.

Για ακόμη μια φορά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Μια πολύμηνη προσπάθεια με πολύωρες πρόβες, πρόσφερε σε όλους μας ένα υπέροχο αποτέλεσμα, δίνοντας μας ένα ηχηρό μήνυμα: Αφήστε τον καναπέ και την τηλεόραση και ζήστε! Συμμετέχετε σε παρόμοιες δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Το γράφουμε αυτό γιατί τα παιδιά από το θεατρικό Εργαστήρι Αριστοφάνης μας έκαναν να ζηλέψουμε και να θέλουμε και εμείς να συμμετέχουμε στην επόμενη προσπάθειά τους… την οποία αναμένουμε πως και πως!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.