Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας που εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη, ζήτησε και πήρε ο Κ.Μπακογιάννης

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, μετά την ενημέρωση που είχε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμο, σχετικά με την εμπλοκή του ιδίου σε διερευνούμενη από τη δικαιοσύνη και άσχετη με την Περιφέρεια, ποινική υπόθεση, ζήτησε άμεσα την παραίτησή του, η οποία και υποβλήθηκε.

Η διαδικασία αντικατάστασής του, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως προβλέπεται από το Νόμο.
Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ζήτησα από τον κ. Ράμμο να υποβάλει την παραίτηση του. Στην πορεία μας με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμου.

Άμφισσα 17-11-2014
ΠΡΟΣ
Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
κ. Κώστα Μπακογιάννη

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα,
Επειδή πρόσφατα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου σε υπόθεση η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη, και παρότι η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, σας υποβάλω την παραίτηση μου.
Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου.
Σας ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, όπως επίσης, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τέλος, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου.
Είμαι βέβαιος, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο τόπος μας, η Στερεά Ελλάδα και η Φωκίδα μπορούν να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν μπροστά.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα το διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ιωάννης Ράμμος

Στην υπόθεση Καρατζαφέρη, εμπλέκεται ο Ι.Ράμμος που παραιτήθηκε σήμερα από αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

http://www.lamiastar.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.