. Προετοιμάζεται το Χ.Κ. Παρνασσού για τη χειμερινή σεζόν.Επίσκεψη κλιμακίου Δ. Δελφών

Σε φάση πυρετωδών διεργασιών κι ετοιμασιών βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού εν όψει της νέας τουριστικής χειμερινής σεζόν που ανοίγει επίσημα σε 2 περίπου εβδομάδες.

Οι εργασίες στα λιφτ και γενικότερα στο Κέντρο βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τν έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου, για την οποία τα διαθέσιμα μέχρι στιγμής στοιχεία, καθώς κι οι εκτιμήσεις των παραγόντων και των επαγγελματιών της περιοχής συγκλίνουν στο ότι φέοτς η προσέλευση επισκεπτών θα είναι σημαντικά αυξημένη και γενικότερα στο ότι προοικονομείται μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό στον Παρνασσό γενικότερα.

Ήδη έχει τοποθετηθεί ο πιο σύγχρονος αναβατήρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ οι εργασίες θα συνεχίζονται και μετά την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα κλιμάκιο του Δήμου επισκέφτηκε τις εργασίες στο Χ.Κ. Παρνασσού. Αυτό αποτελούνταν από τοΔήμαρχο Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Δημ. Καραγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Παρνασσού, Νικ. Μολιώτη και το Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Πανάγου από την Επτάλοφο, ενώ το παρόν έδωσε κι η πρώην Βουλευτής Φωκίδας, Αφροδίτη Παπαθανάση.

http://amfissaface.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.