Ευχές για το νέο έτος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρο Διαμαντάρα

 Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014


Αλέξανδρος Διαμαντάρας

Το 2014 μας αποχαιρετά και μέχρι σήμερα η χώρα και οι πολίτες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά τις προσπάθειες της κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση, χωρίς να αντέχουν να κάνουν άλλες θυσίες.
Η πολυπόθητη ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει όσο συνεχίζεται το «στύψιμο» της αγοράς και των νοικοκυριών . Ο επιχειρηματικός κόσμος και οι

επαγγελματίες δίνουν καθημερινό αγώνα να παραμείνουν όρθιοι ευελπιστώντας στην εξισορρόπηση της αγοράς και την ομαλοποίηση της κατάστασης …
Οι καιροί απαιτούν υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.
Το 2015 που ανατέλλει, ας φωτίσει όλους μας δίνοντάς μας δύναμη και σωφροσύνη, ώστε να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απέναντι στο δικαίωμα της εργασίας και της κοινωνικής πρόνοιας για όλους, της ασφάλισης και της περίθαλψης.
Χρόνια πολλά, δημιουργικά και παραγωγικά για όλους και ας είναι το 2015 η αρχή του τέλους της μιζέριας, της αδικίας, των στρεβλώσεων και όλων των δεινών που μας ταλαιπώρησαν.

Τις καλύτερες ευχές μου για μία ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη αξιοπρέπεια και ανθρωπιά !!

Αλέξανδρος Διαμαντάρας

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.