Επιτροπή διαβούλευσης και πρωτοχρονιάτικη πίτα για το Δήμο Δελφών

Καλούνται όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Δελφών (εκπρόσωποι φορέων και κληρωθέντες δημότες) σε συνεδρίαση της Επιτροπής

, την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, Πλατεία Κεχαγιά Άμφισσας) με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση – συζήτηση – γνωμοδότηση επί του σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Δελφών.
2. Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες και τις εξελίξεις στο χώρο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Δελφών.
Συνεδριάζει στις 14 Ιανουαρίου η Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Δελφών.
Τα εισηγητικά κείμενα θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών: http://www.dimosdelfon.gr και θα διακινηθούν αποκλειστικά και μόνο με αυτόν τον τρόπο.
Παρακαλούμε θερμά για την παρουσία σας.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το αρθρ. 5 του εγκεκριμένου Κανονισμού Λειτουργίας της Δ.Ε.Δ. η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη, 15.01.2015, ώρα 18.00, στην ίδια αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών), οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

 

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Δελφών

Ο Δήμος Δελφών προσκαλεί όλους τους δημότες του στη δεξίωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής της Δ.Ε. Άμφισσας.

http://amfissaface.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.