Η Κερατόραχη έκλεισε, αλλά ακόμα καπνίζει…

17 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται ακόμη η φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετούς μήνες στην Κερατόραχη, τον τελευταίο ΧΑΔΑ του Δήμου Δελφών.

Μπορεί η Κερατόραχη να έκλεισε επίσημα όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος, η φωτιά όμως συνεχίζει να σιγοκαίει και αυτό γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Διαβάστε σχετικά: Συνέντευξη τύπου Δημάρχου Δελφών – Οριστικό κλείσιμο της Κερατόραχης (βίντεο)

Η συνεχιζόμενη μόλυνση γίνεται αντιληπτή και με τον άνεμο όπως μας αναφέρουν κάτοικοι των γύρω περιοχών και κυρίως της Γραβιάς, καθώς μερικές φορές η μυρωδιά των καμμένων απορριμμάτων φτάνει μέχρι και τις κατοικημένες περιοχές.

Ελπίδα όλων είναι να μην καθυστερήσει άλλο η εγκατάσταση του εργολάβου που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ και το έργο να προχωρήσει με τους κατά το δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς, χωρίς καθυστερήσεις πληρωμών και πολλές χορηγήσεις παρατάσεων εκ μέρους του Δήμου.

Σημειώνεται ότι το θέμα απασχόλησε τελευταία φορά την Οικονομική Επιτροπή στην συνεδρίαση της 11ης Μαΐου 2015 ως πρώτο θέμα:

1. Παράταση προθεσμίας προσκόμισης επικαιροποιημένων δικαιολογητικών συμμετοχής στη δημοπρασία και λοιπών δικαιολογητικών του έργου «Έργα αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α. Κερατόραχης».

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.