Δήμος Δελφών: Οι όροι του φωτογραφικού διαγωνισμού ”Ο Καββαδίας Ταξιδεύει”

16 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση των όρων συμμετοχής για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Καββαδίας Ταξιδεύει».


 

Σε συνέχεια του από 10/06/2015 δελτίου τύπου και αναφορικά με τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Θάλασσα και Βουνό- Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία» που θα πραγματοποιηθεί  στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Καββαδίας Ταξιδεύει», ενημερώνουμε ότι οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι οι εξής:

 1. Κάθε φωτογραφία πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά.

  Ο ταχυδρομικός φάκελος θα πρέπει να αναγράφει:

  «Για τον διαγωνισμό φωτογραφίας – Ο Καββαδίας Ταξιδεύει».

  Δήμος Δελφών, Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπόψη κας Σπυριδούλας Βασιλειάδου

  Πλατεία Κεχαγιά, ΤΚ 33100 Άμφισσα

  Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”>delphi_kavvadias@yahoo.com

 2. Τελευταία ημέρα αποστολής ορίζεται η  1η Ιουλίου 2015.

 3. Κάθε φωτογραφία (και στην ηλεκτρονική και στην τυπωμένη μορφή της) πρέπει να συνοδεύεται από τίτλο και τα στοιχεία του κάθε συμμετέχοντος.

 4. Οι τυπωμένες φωτογραφίες που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι διάστασης Α4 σε φωτογραφικό χαρτί.

 5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι.

 6. Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει μόνο με μία φωτογραφία.

 7. Προτείνεται οι φωτογραφίες να μην έχουν αλλοιωθεί έντονα με ψηφιακά προγράμματα. Γενικότερα στο θέμα επεξεργασίας επιτρέπονται οι διορθώσεις που αφορούν το χρώμα, την φωτεινότητα, την κατάτμηση (crop) και όχι βαριές επεξεργασίες όπως ψηφιακό μοντάζ.

 8. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκριση τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος στον οποίο ανήκει το έργο και όχι την διοργάνωση.

 9. Ο Δήμος Δελφών διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που θα αποσταλούν στην προώθηση της έκθεσης/εκδήλωσης αυτής (καθώς και σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες του Δήμου), με αναφορά πάντα στον δημιουργό στον οποίο και ανήκει το έργο. Οι φωτογραφίες δεν θα επιστραφούν.

Όλες οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών στο Facebook, η οποία έχει δημιουργηθεί για τη σχετική εκδήλωση, με τίτλο «Ο Καββαδίας Ταξιδεύει» (Άμφισσα, Γραβιά, Ιτέα). Πάντα θα υπάρχει αναφορά στο όνομα του φωτογράφου.

——————————————————————————————————————–

Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας- Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.