Διακόπτει ο Δ. Δελφών τη χρηματοδότηση όλων των εκδηλώσεων

30 Ιούνιος 2015

Αιτία οι έκτακτες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται πλέον η χώρα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, έπειτα από ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής που συγκλήθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (Δευτέρας 29.06.2015), αποφάσισε με ευρύτατη πλειοψηφία τη διακοπή της χρηματοδότησης όλων των πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών εκδηλώσεων, στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος μας, λόγω των εκτάκτων συνθηκών στις οποίες βρίσκεται πλέον η χώρα.

Η απόφασή μας αυτή, μολονότι σκληρή και άδικη απέναντι σε αρκετούς συμπολίτες μας και φορείς, που έχουν αγωνιστεί για τη δημιουργία και την ανάπτυξη σημαντικών αθλητικών και πολιτιστικών θεσμών στον τόπο μας, αποτελεί ωστόσο αναγκαία, σώφρονα, αλλά και μονόδρομη δυστυχώς επιλογή, έως ότου τουλάχιστον ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος μας, όπως και ολόκληρη η χώρα, θα περάσει μια δοκιμασία, που ευχόμαστε να διαρκέσει το λιγότερο δυνατόν.

Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες καλούμε τους δημότες μας να παραμείνουν ενωμένοι και να αποφύγουν τα διχαστικά μηνύματα και διλήμματα, διατηρώντας την ψυχραιμία και την αντικειμενική τους κρίση.
Ο Δήμος Δελφών από σήμερα και για όσο διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση ρευστότητας και η ευρύτερη αναταραχή, θα επικεντρωθεί στις στοιχειώδεις λειτουργίες του, στην κατά το δυνατόν ομαλή εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και στην ανακούφιση των πολλών και μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Δελφών

Θανάσης Παναγιωτόπουλος

http://amfissaface.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.