Το 1ο Αλπικό Volley Άμμου στην Αμφίκλεια

Η ιδέα ήταν τολμηρή αλλά αν θέλεις κάτι πολύ τότε μπορεί να γίνει και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.
Το 1ο Alpine Sand Volley, το 1ο δηλαδή Αλπικό Βόλλευ Άμμου πραγματοποιείται 11 με 12 Ιουλίου 2015 στην Αμφίκλεια και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και του πιο απαιτητικού συμμετέχοντα με Beach Volley στους πρόποδες του Παρνασσού!

Όπως λένε οι διοργανωτές το ASV είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών προσπάθειας και πάθους για το άθλημα του Beach Volley και σημειώνουν: «Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στους πρόποδες του Παρνασσού, χωρίς παραλία αλλά με δροσιά που σε μαγεύει και θέα που σε ταξιδεύει αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο άμμου και να περάσουμε καλά κάνοντας αυτό που μας αρέσει περισσότερο.
»Το πιο δημοφιλές άθλημα του καλοκαιριού, που την τελευταία 5ετία έχει εξαπλωθεί στην Ελλάδα όσο κανένα άλλο άθλημα, είναι πλέον έτοιμο να σας υποδεχθεί και στην Αμφίκλεια. Ίσως το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα σε τέτοιο υψόμετρο. Πολλοί θα ψάξουν για παραλία και θα τους δώσουμε μία αιώρα κάτω από τα πεύκα. Θα ψάξουν mojito και θα τους δώσουμε κρασί από τον τόπο μας. Θα ψάξουν γαύρο και τσιπούρα αλλά θα τους κερδίσουν τα ψητά μας. Θα νομίζουν πως beach volley χωρίς παραλία δε γίνεται και θα αναθεωρήσουν! Καλωσήρθατε στο πρώτο Αλπικό Volley Άμμου»!
Εμείς να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ενώ το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες με μεικτές ομάδες και την Κυριακή οι αγώνες των Ανδρών.

http://www.lamiatimes.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.