Ανακοίνωσε και επίσημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την επαναφορά των δρομολογίων Λειανοκλάδι – Αθήνα

  Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 12:53Ανακοίνωσε και επίσημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ την επαναφορά των δρομολογίων Λειανοκλάδι - Αθήνα

Επανέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/8) στην κυκλοφορία οι αμαξοστοιχίες 1510 και 1511 (Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα)

Όπως είχε αναρτήσει από χθες το LamiaReport η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαναφέρει σε καθημερινή βάση τα τοπικά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1510 και 1511, τα οποία αρχικά είχαν διακοπεί εντελώς και στη συνέχεια εκτελούνταν μόνο δυο φορές την εβδομάδα (Παρασκευή και Δευτέρα).

Αν και η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως άλλαξε πλεύση μετά τις παρενέργειες που δημιουργήθηκαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για δρομολόγια που εξυπηρετούν πάρα πολλούς επιβάτες και κοινωνικές ομάδες εργασίας, τόσο από τη Λαμία, όσο και από την ευρύτερη περιοχή (Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας).

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 επανακυκλοφορούν, με καθημερινά δρομολόγια, οι αμαξοστοιχίες 1510 και 1511, στο τμήμα Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινές και Σαββατοκύριακα, με ώρα αναχώρησης για την αμαξοστοιχία 1510, από την Αθήνα, στις 19:17 και για τηναμαξοστοιχία 1511, από το Λειανοκλάδι, στις 06:49»

http://www.lamiareport.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.