Παύση του Αντιδημάρχου Δελφών Δημήτρη Καραγιάννη από τον Δήμαρχο Δελφών

 30 Σεπτεμβρίου 2015

Με απόφαση του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιωτόπουλου απομακρύνεται από τη θέση του Αντιδημάρχου ο Δημήτρης Καραγιάννης, καθώς σύμφωνα με την απόφαση, προκύπτει σημαντικό διαχειριστικό θέμα κατά τη θητεία του κ. Καραγιάννη ως Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  τον Ιούνιο του 2013.

Σύγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Ανακαλούμε από σήμερα 29/09/2015 τον ορισμό του Αντιδημάρχου Δελφών κ. Δημητρίου Καραγιάννη του Νικολάου για τον κάτωθι σημαντικό λόγο: Ότι, όπως προκύπτει από το ως άνω υπ΄ αρ. πρωτ. 23998/29.09.2015 έγγραφο του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υφίσταται σημαντικό διαχειριστικό θέμα κατά τη θητεία του κ. Καραγιάννη ως Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το οποίο ανάγεται στον Ιούνιο του 2013. Το ζήτημα αυτό χρήζει περαιτέρω διερεύνησης από τα αρμόδια όργανα στα οποία θα παραπεμφθεί από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέχρι τη διαλεύκανσή του δημιουργείται σοβαρό ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξεως.

Την τελευταία περίοδο, είχε γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό ότι σύννεφα είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη σχέση του Δημήτρη Καραγιάννη με άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής, αντιδημάρχους, ακόμα και τον δήμαρχο.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι από τα πλέον έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της παρούσας δημοτικής αρχής και κατά την μέχρι χθες θητεία του επέδειξε σημαντικό έργο, ειδικά δε στις αρχικές αρμοδιότητές του, στην Δ/ση Περιβάλλοντος και σε θέματα απορριμμάτων, καθώς και στις αρμοδιότητες που αφορούν τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την Κοινωνική Προστασία του Δήμου.

Δεν μπορεί βέβαια να μην αναφέρει κανείς και τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε για τα πολιτιστικά δρώμενα, ειδικά δε στην καρναβαλική περίοδο (με αποκορύφωμα την συναυλία δρόμου των Koza Mostra στην Άμφισσα) αλλά και στο μουσικό φεστιβάλ Amfissa School Festival με συμμετοχές από όλη τη Στερεά Ελλάδα, το οποίο τελικά ακυρώθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων του καλοκαιριού.

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.