Από τη γη της Φθιώτιδας….γλυκιά απόλαυση χωρίς θερμίδες με τη «δική» μας La Mia Stevia

 Το μοναδικό προϊόν από 100% ελληνική στέβια που παράγεται στον δικό μας τόπο και αναμένεται να ξεχωρίσει πανελλαδικά!

Το Mag24 μίλησε με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη La Mia Stevia, το φυσικό γλυκαντικό από φύλλα ελληνικής στέβιας,τα οποία καλλιεργούνται εδώ, στη Φθιώτιδα:

Από τα χωράφια της Στερεάς…στο ράφι μας! Πείτε μας λίγα λόγια για τον Συνεταιρισμό σας και το προϊόν.

«Όταν πριν από τρία χρόνια ιδρύσαμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Στέβια Ελλάς», κανείς δεν περίμενε ότι η προσπάθεια μας θα ανταμειβόταν και μάλιστα τόσο γενναιόδωρα.

Με μεθοδικότητα και σταθερά βήματα από το 2012 έως και σήμερα, καταφέραμε όλοι μαζί να είμαστε οι πρώτοι Πανευρωπαϊκά που καλλιεργούμε και συσκευάζουμε προϊόντα από 100 % Ελληνική Στέβια!

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς, ξεκίνησε στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας από μία ομάδα πρώην καπνοπαραγωγών που αποφάσισαν να καινοτομήσουν και να εισάγουν στην αγορά την ελληνική στέβια, το φυσικό γλυκαντικό που είναι κατάλληλο ακόμη και για διαβητικούς!

Αν και πολλές προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι στιγμής, κι από άλλες ομάδες παραγωγών στην Ελλάδα, δεν κατέστη δυνατό να φτάσουν στην παραγωγή τελικών προϊόντων στέβιας για διάφορους λόγους.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος μας, κος Λεωνίδας Ζέρβας, για να επιτύχεις κάτι πρέπει να το γνωρίζεις, να το ελέγχεις και πάνω από όλα να το αγαπάς.»


IMG_0593

«Έτσι κινούμαστε κι εμείς στη μέχριτώρα πορεία μας, έχοντας πλέον αποδείξει ότι θέτοντας κοινούς στόχους και με ομαδική προσπάθεια όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Φτάσαμε λοιπόν σήμερα να έχουμε στα χέρια μας ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο δεν είναι απλά άλλη μια ακόμη στέβια! Είναι η δική μας, η La Mia Stevia, που ξεχωρίζει για τη μοναδική της ποιότητα και την ξεχωριστή της γεύση!

Είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς μας, που μετά από δυσκολίες, απογοητεύσεις, εμπόδια που βρήκαν στο δρόμο τους, έμειναν πιστοί στο όραμα τους, πιστοί στην ομάδα, πιστοί στον κοινό στόχο μας!

Η παραγωγή στέβιας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, οι καλλιέργειες μας, οι οποίες βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα, είναι υπό τον συνεχή έλεγχο και επιτήρηση των γεωπόνων του συνεταιρισμού. Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησε και η παρακολούθηση από αέρος των καλλιεργειών μας με τη χρήση drones.»


lamia stevia (4)

Γιατί να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά με τη La Mia Stevia ;

«Η στέβια μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της ζάχαρης. Δεν περιέχει θερμίδες, ενώ σε αντίθεση με άλλα γλυκαντικά (ασπαρτάμη, κλπ.) δεν υπόκειται σε χημική διεργασία. Είναι φυσικό προϊόν, απόλυτα ασφαλές, χωρίς τις παρενέργειες και τις θερμίδες της ζάχαρης! Η στέβια είναι μια ασφαλής επιλογή για τους διαβητικούς και τις ευπαθείς ομάδες που πρέπει να αποφεύγουν τη ζάχαρη. Επίσης, λόγω του μηδενικού της θερμιδικού φορτίου, είναι κατάλληλη για όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια, η παχυσαρκία, η αύξηση των ασθενειών που οφείλονται σε κακές διατροφικές συνήθειες έχουν αυξηθεί κι επηρεάζουν όλο και περισσότερο πληθυσμό. Η υπόθεση της πρόληψης πρέπει να ξεκινά από τη μικρή ηλικία και να συνεχίζει εφ΄ όρου ζωής. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής σαφώς κι επηρεάζει τη διατροφή μας, με μικρά όμως βήματα μπορούμε να τη βελτιώσουμε! Αντικαθιστώντας τη ζάχαρη και τις χημικά επεξεργασμένες γλυκαντικές ουσίες με La Mia Stevia, κερδίζουμε στην υγεία μας!»

lamia stevia (2)Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας ;

«Αυτή τη στιγμή, ο Stevia Hellas Coop (www.steviahellas.coop), έχοντας εξ’αρχής καινοτομήσει συστήνοντας τμήμα Διοίκησης και Μάρκετινγκ, προχωρά στην προώθηση του προϊόντος σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Προχωράμε πολύ δυνατά, έχοντας ήδη δημιουργήσει συνεργασίες στην Κεντρική Ελλάδα. Πολλοί έμποροι μας έχουν εμπιστευθεί, τοποθετώντας στο ράφι τους τη La Mia Stevia. Το δίκτυο μας μεγαλώνει συνεχώς κι οι προσπάθειες μας πλέον έχουν επικεντρωθεί στο να βρίσκει ο καταναλωτής τηLa Mia Stevia σε κάθε κατάστημα.

Σύντομα, θα έχουμε και το δικό μας e-shop, όπου ο καθένας θα μπορεί να συνδέεται και να παραγγέλνει άμεσα τη δική του La mia Stevia!

Από τις όποιες εντυπώσεις που λαμβάνουμε, όλοι επιβεβαιώνουν αυτό που κι εμείς λέμε, ότι πρόκειται για το καλύτερο σε ποιότητα και γεύση προϊόν στέβιας που έχουν γευτεί!»

lamia stevia (5)Πού θα βρούμε τα προϊόντα La Mia Stevia ;

«Μπορείτε να το βρείτε σε βιολογικά καταστήματα και φαρμακεία στη Λαμία, σε καφετέριες μπορείτε να ζητήσετε να πιείτε τον καφέ σας με La Mia Stevia, ενώ και σε γνωστό
ζαχαροπλαστείο στο κέντρο, μπορείτε να γευτείτε γλυκά φτιαγμένα με La Mia Stevia!» Όπως λέει κι Ο Χρήστος Σταμάτης , Διευθύνων Σύμβουλος του Συνεταιρισμού: Κάπως έτσι χτίζεται η τοπική ανάπτυξη, με συνέργειες στην πόλη μας. Και αν το πετύχουμε στην πόλη μας, θα το πετύχουμε σε όλη την Ελλάδα. Ας προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση

Για παραγγελίες για το κατάστημα σαςή για οικιακή χρήση, καλέστε στο 22310 54040 ώρες 8:30-17:30 και στο info@stevianet.gr

www.lamiastevia.gr

lamia stevia (1)

http://www.mag24.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.