Κι επίσημα Λαμιώτης ο Προκόπης Παυλόπουλος

prokopis-paulopoulos

Από την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοπκρατίας θα είναι πλέον ο πρώτος πολίτης της πόλης μας. 

Την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Δήμου Λαμιέων.

Την ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου σε επίτιμο Δημότη Λαμιέων αποφάσισε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων αφού έλαβε υπόψη του την επίσκεψη της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου στο Γοργοπόταμο για τον εορτασμό της 73ης Επετείου της Εθνικής Αντίστασης, καλείται για λήψη απόφασης ανακήρυξης της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίου  Προκόπιου Παυλόπουλου σε Επίτιμο Δημότη Λαμιέων.

Αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Δήμο Λαμιέων, η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, που είναι ο ρυθμιστής του πολιτεύματος και εκφράζει την ενότητα του κράτους και του λαού στο Γοργοπόταμο για τον εορτασμό της 73ης Επετείου της Εθνικής Αντίστασης. Γιατί ο εορτασμός της ενωμένης αντίστασης είναι η κορυφαία στιγμή συνένωσης όλων των Ελλήνων για την επίτευξη του κοινού σκοπού. Ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας εκφράζει την εθνική ενότητα και την ομοψυχία του Ελληνικού λαού.»

Η τελετή της ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13:15 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αινιάνων.

http://www.mag24.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.