ΣΗΜΕΡΑ: «PlayOn» στο Δημοτικό Θέατρο – Γέλιο, γέλιο και ταλαντούχοι νέοι.Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει την πιο «αγαπημένη» του σκηνή αυτή της Ερασιτεχνικής Σκηνής όπως προλογίζει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης στο έντυπο πρόγραμμα της παράστασης Play On που

μπορεί να δει κανείς στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου και αύριο Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στις 21.15 το βράδυ!

Από την Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗΠΕΘ
Ε Ρούμελης
έχουμε δει πραγματικά αριστουργήματα με ερασιτέχνες ηθοποιούς που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες! Στη Λαμία έχουμε πληθώρα συμπολιτών μας που ασχολούνται με το θέατρο είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Αυτή είναι η ανεκτίμητης αξίας κληρονομιά που αφήνει το ΔΗΠΕΘΕ στα 30 χρόνια λειτουργίας του και ευτυχώς συνεχίζετε…

Η ομάδα της Εύης Σταματίου «δούλεψε» πολύ και το ασταμάτητο γέλιο με τις ταλαντούχες ερμηνείες όλων των παιδιών επί σκηνής, κέρδισε το ατελείωτο χειροκρότημα όλων μας στη χθεσινή πρεμιέρα!

Ένα έργο μέσα σε ένα άλλο…έργο! Οι γκάφες διαδέχονται η μία την άλλη μια μέρα πριν την πρεμιέρα της παράστασης! Μία σκηνοθέτης στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, μια βοηθός «μάστορας» της κακοτεχνίας, μια συγγραφέας βγαλμένη από ταινία του Αλμοδοβάρ, ένας λόρδος καμαρωτός που δεν έχει επίγνωση τι συμβαίνει στο ίδιο του το σπίτι, μία σύζυγος «πληθωρική» και επιβλητική, μια λαίδη που θα τις ταίριαζε περισσότερο η ξανθιά περούκα, μια υπηρέτρια που αλίμονο αν ξέρει από συμμάζεμα, ένας Ορέστης Μακρής δολοφόνος και ένας νεαρός σέρλοκ χολμς λες και είναι ο μίστερ μπιν και όλοι αυτοί συνθέτουν το….Play On

Από το πρώτο κιόλας λεπτό εντυπωσιάζεσαι με την δυσκολία να συντονιστούν τόσοι άνθρωποι επί σκηνής και όχι μόνο. Γρήγορες σκηνές, ατάκες που χαρίσουν άφθονο γέλιο με ερμηνείες από όλα τα παιδιά λες και έβλεπες επαγγελματική σκηνή! Γρήγορα ξεχνούσες ότι όλος αυτός ο κόσμος αφιέρωσε εκατοντάδες ώρες από τον ελεύθερό του χρόνο για την μεγάλη του αγάπη…το θέατρο! Όλα τα παιδιά αυτά καθημερινά πήγαιναν στις δουλειές τους και τα βράδια έκαναν πρόβες αντί να πίνουν το ποτό τους ή να χουχουλιάζουν στον καναπές τους!

Πολλά μπράβο σε όλους και κυρίως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εξαιρετική παράστασή τους! Οσοι δεν το είδατε χθες και θέλετε να γελάσει λίγο (πιστέψτε μας θα είναι πολύ) το χειλάκι σας, πηγαίνετε σήμερα και αύριο στο θέατρο!

Λίγα λόγια για το έργο και τον συγγραφέα:

Το έργο μας μεταφέρει στις πρόβες μιας θεατρικής ομάδας την παραμονή της πρεμιέρας ενός έργου μυστηρίου. Οι συνεχείς αλλαγές στα κείμενα από την φαντασμένη συγγραφέα, η κακή προετοιμασία των ηθοποιών και οι ανατροπές οδηγούν το έργο σε μια πρεμιέρα γεμάτη απρόοπτα!

O Jack Sharkey, ή αλλιώς Rick Abbot όπως ήταν ένα από τα ψευδώνυμά του, ήταν ένας πολυγραφότατος θεατρικός συγγραφέας, γεννημένος στο Σικάγο το 1931. Έχει εκδώσει 83 έργα, η πλειοψηφία των οποίων είναι κωμωδίες, μιούζικαλ και έργα μυστηρίου, ανάμεσα τους και το πολύ επιτυχημένο Play On.

Σκηνοθεσία: Εύη Σταματίου
Επιμέλεια κοστουμιών: Εύη Σταματίου, Όλγα Καλογήρου
Σκηνική επιμέλεια: Γιώργος Κουκουφίκης
Mουσική επιμέλειασύνθεση: Δημήτρης Μεγαλιός
Φωτισμός: Αλέξης Τριανταφύλλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Όλγα Καλογήρου.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης:
Λιάνα Τιτοπούλου
Εύη Σταματίου
Αγγελική Τσιόγκα
Τάσος Αραβανής
Κωνσταντίνος Τσιμπούκας
Ελένη Τσιάκα
Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου
Δημήτρης Μεγαλιός
Ήβη Κατσούνη.

Παραστάσεις Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 21:15 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5€ γενική είσοδος.
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 33325.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Play OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay OnPlay On

 http://www.mag24.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.