7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Η προετοιμασία συνεχίζεται

  Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 11:59

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Η προετοιμασία συνεχίζεται(φωτο αρχείου)

Η προετοιμασία για τον αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” (Α.Λ.Α.Λ.) συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς απομένουν μόλις 10 ημέρες για την διεξαγωγή του.

Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου, με το καθαρά αγωνιστικό μέρος να περιλαμβάνει 3 αγωνιστικά περάσματα από την πασίγνωστη ειδική

διαδρομή “Μπράλος” που έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και είναι από τις αγαπημένες διαδρομές πληρωμάτων και θεατών, την Κυριακή 10 Απριλίου. Ο αγώνας προσμετρά σε δύο ξεχωριστούς θεσμούς ράλλυ, αφού αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, όντας παράλληλα ο 2ος Γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η Τοπική κοινωνία στηρίζει εμπράκτως το εγχείρημα αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, ως Μεγάλος Οικοδεσπότης, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.  Φυσικά, το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό, υποδεχόμενος το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου και δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο, τη στήριξή του στη διοργάνωση:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του 7ου Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, ενός αγώνα που αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Απριλίου στην πασίγνωστη ειδική διαδρομή του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο οργάνωσης, θεάματος και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές σε μια από τις πιο δημοφιλείς ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς, ελπίζω, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα επισκεφθούν την περιοχή μας να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία. Να τους καλέσουμε δε, να δώσουν το παρών και στο μεγάλο γεγονός που θα γίνει στο Δήμο μας και στα βουνά της Ρούμελης, μετά από δέκα χρόνια απουσίας, το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016“.

Μεγάλος Χορηγός είναι το “Ι ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης”, που έχει δώσει τον τίτλο του στην ονομασία του αγώνα και εκτός των άλλων, θα φιλοξενήσει τον Τεχνικό Έλεγχο, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου 2016. Επιπλέον, τον αγώνα στηρίζει όπως πάντα η “Θερμοπετρόλ Χατζητσοπάνης”, ενώ μεταξύ των Υποστηρικτών συγκαταλέγονται ακόμη τα “Εστιατόρια Ρούμελη” και “Το Παραδοσιακό”.

7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου – Πρόγραμμα
Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Σάββατο 2 Απριλίου 2016 (ώρα 09:00), στη Γραμματεία
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 5 Απριλίου 2016 (ώρα 12:00), στη Γραμματεία και στην Ιστοσελίδα της ΑΛΑΛ (www.alal.gr)
Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 9 Απριλίου 2016, με τη Δύση του Ηλίου
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στον Διοικητικό Έλεγχο
Διοικητικός έλεγχος: Σάββατο 9 Απριλίου 2016 ( ώρα 17:00-19:00), στη Γραμματεία
Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 9 Απριλίου 2016 (17:00-19:00), στο Autovision IKTEO Καραφέρης (3ο χιλιόμετρο Ν.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 9 Απριλίου 2016 (ώρα 19:15)
Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν / ωράρια εκκίνησης:Σάββατο 9 Απριλίου 2016 (ώρα 19:45), στον Πίνακα Ανακοινώσεων
Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 10:00), στο  ΣΕΧ1:Π.Ε.Ο. Λαμίας- Άμφισσας- 1,3 χιλιόμετρα μετά τη διασταύρωση προς Ηράκλεια
Τερματισμός: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 14:34), στο ΣΕΧ 3Α: Τερματισμός Parc Fermé In
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (Αμέσως μετά τον τερματισμό), στο χώρο του Parc  Fermé
Ανακοίνωση τελικής κατάταξης: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 16:00), 15 λεπτά μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 10 Απριλίου 2016 (ώρα 16:30), στην Αίθουσα Δεξιώσεων Σκούρας – στην Π.Ε.Ο. Λαμίας-Άμφισσας, 1,7 χιλιόμετρα πριν τη διασταύρωση προς Ηράκλεια
Δείτε συννημένα το ωράριο του αγώνα και τις προσβάσεις για τους θεατές στο τέλος του άρθρου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.