Ο Κώστας Μπακογιάννης σε δεξίωση με τον Ομπάμα – ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

 Απρ 5, 2016

 Στην δεξίωση για την επέτειο ανεξαρτησίας της Ελλάδας που παρατέθηκε στον Λευκό Οίκο, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

 

Ο κ. Μπακογιάννης είχε σύντομο χαιρετισμό με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, συνομίλησε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο αλλά και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.
unnamed

Ο Περιφερειάρχης, μετά τη δεξίωση δήλωσε:

«Είναι συγκινητικό να βρίσκεσαι μεταξύ ανθρώπων που μιλούν με τόσο θερμά λόγια για την Ελλάδα. Και είναι ακόμη πιο συγκινητικό να συναντάς Έλληνες που δίνουν καθημερινό αγώνα για την σταθερή παρουσία του ελληνισμού σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, η στήριξη και η συμπαράσταση δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη, είναι αναγκαία».


Bakoyannis-Dimitrios

Μάλιστα, έλαβε και… κοπλιμέντο από τον αμερικανό πρόεδρο, καθώς όπως φαίνεται, το ύψος του Κώστα Μπακογιάννη τράβηξε την προσοχή του, επίσης, ψηλού Ομπάμα.

Αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους, όλους Έλληνες προσκεκλημένους του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστηκε και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ μόλις σήκωσε το βλέμμα του και τον είδε στο πλήθος είπε: «Α να ‘ τος, είναι ο ψηλός και όμορφος»!


Bakoyannis-Biden

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.