Λαμία: Ολη η πόλη σ’ ένα…θέατρο!

Απρ 23, 2016

 Φωτογραφία Akis Loukas

 Αμέσως μετά το Πάσχα σχεδόν καθημερινά θα πηγαίνουμε στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας μιας και όλος σχεδόν ο Μάιος και ο Ιούνιος θα φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις από το ΔΗΠΕΘΕ και από άλλες ερασιτεχνικές ομάδες – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φέτος η αλήθεια είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα τα φώτα στο Δημοτικό θέατρο ήταν ανοιχτά μιας και ο χειμώνας ήταν πλούσιος σε εκδηλώσεις! Πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας, το ΔΗΠΕΘΕ με τις δικιές του παραγωγές αλλά και παραστάσεις που ήρθαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Δεν έλειψαν οι συναυλίες, διάφορα αφιερώματα και εκδηλώσεις

Ο καιρός μπορεί να ζέστανε όμως έχουμε συνέχεια:

Το Play On της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης μόλις ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της στη Λαμία και προετοιμάζεται για μια μίνι περιοδεία σε Φεστιβάλ της χώρας μας!

Το ίδιο και το Κουκλόσπιτο της Κεντρικής Σκηνής που συνεχίζει την περιοδεία του μετά τις πολύ πετυχημένες παραστάσεις στη Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!

Κυριακή 24 Απριλίου θα δούμε στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο από μια νέα ερασιτεχνική ομάδα που ακούει στον όνομα«20 Νοματέοι» και απαρτίζετε κυρίως από φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη μας!

Το Ladies’Gym Λαμίας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού και σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 π.μ στην Μουσικοχορευτική Παράσταση «Η Μαγεία του Χορού» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Αμέσως μετά το Πάσχα, στα μέσα Μαίου,  θα δούμε και την δουλειά του Γιάννη Αιβάζη, που θα ανεβάσει με τους μαθητές του Εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Τζόρνταν!!! 22 άτομα επί σκηνής! Ήδη οι πρόβες έχουν πάρει φωτιά!

Την Κυριακή 8 Μαίου 2016 στις 20.30 το βράδυμε είσοδο ελεύθερη στο Δημοτικό θέατρο θα «χορέψουμε» μπαλέτο με τον Μιχάλη Περπερίδη στο Θησαυρό του Πειρατή και τις Les Sylphides από τη Σχολή Μπαλέτου και σύγχρονου χορού Χόρος Χωρός

Τη Δευτέρα 9 Μαίου 2016 ο Στέφανος Κορκολής θα τραγουδήσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη καλεσμένος του LamiaNightRun

Αμέσως μετά θα δούμε στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, 26, 27 και 28 Μαίου 2016, Το Τριαντάφυλλο στο Στήθος του Τένεσι Ουίλιαμς από τους δραστήριους Σκηνοβάτες!

Ο Σύλλογος όμως αυτός δεν σταματά εδώ: 11, 12 και 13 Ιουνίου 2016 θα δούμε στη Β’ σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στο ΕΠΑΛ, τους «Ηρωες του Τίποτα στη Γη του Πουθενά» του Αχιλλέα Αρχοντή!!!

Την Παρασκευή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος θα γίνει χαμός στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας μιας και περίπου 40 μπόμπιρες από το Παιδικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης θα ανεβάσουν τη δική τους θεατρική παράσταση…έκπληξη!!! Η Ελλη Μερκούρη έχει προετοιμάσει μια υπέροχη παράσταση που οι μικροί ηθοποιοί θα το χαρούν σίγουρα!

Βέβαια στα μέσα Ιουνίου ξεκινά και το 10ο Φεστιβάλ Οίτης με πάρα πολλές θεατρικές και μουσικές παραγωγές που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι!

Αν γνωρίζετε κάποια άλλη παραγωγή που δεν την έχουμε συμπεριλάβει, στείλτε μας υλικό στο info@mag24.gr

Καλή μας θέαση!!!

http://www.mag24.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.