Βρήκαν λύση και θα γίνει η 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 10:12Βρήκαν λύση και θα γίνει η 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Η συνεργασία και η συναίνεση απέδωσε καρπούς…

Ύστερα από μισό αιώνα λειτουργίας η φετινή ΠΕΛ κινδύνευε να μην γίνει, λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο φορέας, τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς έστω και στο παραπέντε βρέθηκε λύση και έτσι θα γίνει και η φετινή 50η Έκθεση.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των φορέων:

 

 

«Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, θα ανοίξει τις πύλες της η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας,  που φέτος συμπληρώνει 50 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσία της, επιβεβαιώνοντας τον αναπτυξιακό της ρόλο για την Κεντρική Ελλάδα.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μια στενής συνεργασίας μεταξύ της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», του «ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», του «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ» της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ» και της «ΦΘΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ», που ολοκληρώθηκε χθες με την κατάρτιση ενός μνημονίου συνεργασίας τους, για να ξεπεραστούν τα ποικίλα προβλήματα της ΠΕΛ, που απειλούσαν με ματαίωση την διοργάνωση, μετά από 50χρόνια αδιάλειπτης αναπτυξιακής παρουσίας.

Η συνεργασία μεταξύ των φορέων γιατην διοργάνωση της 50ης ΠΕΛ αποτελεί το προοίμιο μιας αναπτυξιακής συνάντησης, που είναι βέβαιο ότι θα αγκαλιάσουν οι έμποροι οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες αλλά και οι πολίτες της Φθιώτιδας, που διαχρονικά έχουν στηρίξει την ΠΕΛ.»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ           

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

 

http://www.lamiareport.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.