Από το Φεστιβάλ Αθηνών στο δικό μας Φεστιβάλ Οίτης!

Ιούν 13, 2016

 Το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών ξεκινά με μία γιορτή, μια συναυλία με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, την Μπάντα της Φλώρινας, τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Dj Palov, στην Πειραιώς 260, στις 14 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ

 

Οπως ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι, η Ματούλα Ζαμάνη την αμέσως επόμενη μέρα θα έρθει στα Λελέικα Υπάτης όπου και θα συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία γενεθλίων του Φεστιβάλ Οίτης, μαζί με άλλους 6 καλλιτέχνες!ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όμως και οι Χειμερινοί κολυμβητές θα έρθουν στο Φεστιβάλ Οίτης στις 31 Αυγούστου! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εναρξη Φεστιβάλ Αθηνών

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το συγκρότημα με την ιδιαίτερη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ, για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα τραγούδια τους. Μαζί τους, μετά την πρόσφατη απώλεια του μεγαλύτερου μέλους της, Γιώργου Βαλκάνη, εμφανίζεται και η Μπάντα της Φλώρινας, με την οποία έχουν συμπράξει πολλές φορές από την πρώτη τους συνεργασία, το 1985.

Τα δύο σχήματα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, μέρος του οποίου περιλαμβάνει μελοποιήσεις λυρικών κομματιών από δράματα του Σαίξπηρ, με αφορμή τα 400 χρόνια από τον θάνατό του, μελοποιήσεις Ελλήνων και ξένων ποιητών (Ελύτης, Βάρναλης, Καββαδίας, Βαρβέρης, Καΐς Εμπν Μουάζ κ.ά.).

Ακόμξη θα βρίσκονται η Μάρθα Φριντζήλα, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Θωμάς Κοροβίνης, η Σταυρούλα Παυλίκου και άλλοι καλεσμένοι – έκπληξη.
Μετά από το live μέρος, η βραδιά θα συνεχιστεί με dj set από τον Palov και με χορό. Ο Palov, ως dj, έχει συνεχή και συνεπή δράση σε διάφορα venues και Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα sets του, καταφέρνει να αναμιγνύει και να συγχωνεύει μουσικές και ρυθμούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, επηρεασμένος και εμπνευσμένος απο jazz, funk, latin και reggae μελωδίες και ρυθμούς από την Ανατολή έως τη Δύση.

Συντελεστές

Η σύνθεση των Χειμερινών Κολυμβητών είναι: Αργύρης Μπακιρτζής: φωνή, Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν, Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι, Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο – φωνή, Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο – σαξόφωνο, Διονύσιος Ρούσσος: κιθάρα – φωνή. Η σύνθεση της Μπάντας της Φλώρινας είναι: Λάζαρος Βαλκάνης: κλαρίνο, Τάσος Βαλκάνης του Γεωργίου: τρομπέτα, Τάσος Βαλκάνης του Λάζαρου: τρομπέτα, Θανάσης Σαμαράς: τύμπανα, Βαγγέλης Κόντης: ακορντεόν. Με τη Ματούλα Ζαμάνη, εμφανίζονται οι: Σπύρος Μοσχούτης: τύμπανα – οpi, Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν – πλήκτρα, Γιάννης Κονταράτος: βιολί, Κωνσταντίνος Ζουγανέλης: μπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: ηλεκτρική – ακουστική κιθάρα. Ηχολήπτες: Δημήτρης Δημητριάδης – Νίκος Κόλλιας, φώτα: Μελίνα Ζερβάκη.

Πληροφορίες

Πειραιώς 260: Πειραιώς 260 – Ταύρος, τηλ.: 210 9282900. Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ με μπύρα (με την επίδειξη εισιτηρίου).

http://www.mag24.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.