Λαμία: Πέτρος Λάμψας ο νέος πρόεδρος του ΤΕΙ Στερεάς

Ιούν 23, 2016

Αλλαγή μετά από πολλά χρόνια έδειξαν οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Το ΤΕΙ της πόλης μας για πολλά χρόνια υπήρξε σημείο αναφοράς κακώς κειμένων και αποδέκτης σωρείας επικρίσεων, ενώ και η φήμη του είχε πληγεί σημαντικά, εφόσον τόσο στους επίσημους πίνακες αξιολόγησης όσο και από τον ίδιο τον ακαδημαϊκό κόσμο έτεινε να χαρακτηριστεί ως «υποβαθμισμένο».

Στην κατάσταση αυτή οι καθηγητές του ιδρύματος θέλησαν να δώσουν οριστικό τέλος εκλέγοντας με 72 ψήφους τον Πέτρο Λάμψα, έναντι 52 που συγκέντρωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο Πέτρος Λάμψας, σύμφωνα και με πληροφορίες από τον χώρο του ΤΕΙ, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που κατέβηκε ενσυνείδητα, οργανωμένα με σχέδιο και προτάσεις για το μέλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Οι καθηγητές που υποστήριξαν τον νέο πρόεδρο, στήριξαν έναν άνθρωπο «καθαρό», όπως λέγεται, ο οποίος δεν είναι μέρος και δεν υπακούει σε συμφέροντα, πόσο μάλλον στο προηγούμενο «καθεστώς» που έφερε το ΤΕΙ Στερεάς στην σημερινή δεινή του θέση.

Πέραν όμως του διδακτικού προσωπικού και οι φοιτητές βλέπουν πολύ θετικά αυτή την εκλογή καθώς, όπως ο ίδιος ο κύριος Λάμψας έχει πολλάκις υποστηρίξει στο παρελθόν η διοίκηση του ΤΕΙ πρέπει να επιδιώκει την κοινή δράση και όχι να γυρίζει την πλάτη στους φοιτητές και να τους αποκλείει από κάθε διάλογο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω το βιογραφικό του νέου πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς.

Βιογραφικό

http://www.mag24.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.