Η Λίμνη των Κύκνων από το Russian Ballet Theater στους Δελφούς – Κερδίστε προσκλήσεις

 16 Ιουλίου 2016

Θέατρο ΦΡΥΝΙΧΟΥ

ΔΕΛΦΟΙ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Moscow Classical Ballet

Τα Russian Ballet Theater

Παρουσιάζουν το αριστούργημα του PyotrIlyich Tchaikovsky

Η Λίμνη των Κύκνων

Η ωραιότερη ιστορία αγάπης ταξιδεύει, για πρώτη φορά,

στα μεγαλύτερα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας.

Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η Λίμνη των Κύκνων του φημισμένου«Russian Ballet Theater», φιλοξενείται για λίγες παραστάσεις σε επιλεγμένα θέατρα της Ελλάδας. Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το βραβευμένο και διάσημο «Russian Ballet Theater», μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας.

Η Λίμνη των Κύκνων, η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού,  είναι το μπαλέτο, το οποίο διαχρονικά συναρπάζει και γοητεύει το κοινό (παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 4 Μαρτίου του 1877 στο θέατρο Μπολσόι και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει τον κόσμο). Την ίδια στιγμή αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια.  Παράλληλα, πρόκειται για ένα αυτόνομο μουσικό έργο μεγάλων ερμηνευτικών απαιτήσεων, με αγαπημένες μελωδίες που αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τις αισθήσεις.

Το «RussianBalletTheater», που διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση, ιδρύθηκε το 2000 και αμέσως  καθιερώθηκε ως ένα διαρκώς εξελισσόμενο συγκρότημα χορού. Υιοθετώντας τις παραδόσεις της κληρονομιάς του κλασικού μπαλέτου, περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό του σχεδόν όλες τις παραστάσεις του χρυσού αιώνα του ρωσικού μπαλέτου όπως τα έργα «Λίμνη των κύκνων»,  «Η ωραία κοιμωμένη»,  «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Μπαγιαντέρα», «Δον Κιχώτης» κ.ά. Από την εποχή της ίδρυσής του, περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου: Γερμανία, ΗΠΑ, Ιταλία, Μάλτα, Καναδά, Μεξικό, Κίνα, Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία, Ισπανία, Πορτογαλία. Το συγκρότημα συνεργάζεται με επιφανείς καλλιτέχνες διαφόρων ομάδων, μεταξύ αυτών και των Θεάτρων Μπολσόι, Μαρίνσκι, Στανισλάβσκι.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 20 λεπτά με διάλειμμα.

 

Τιμές Εισιτηρίων: από 15 €

Προπώληση Εισιτηρίων:

viva.gr, artinfo.gr

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το AmfissaPress δίνει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, κληρώνοντας 5 μονές προσκλήσεις.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, αφήστε ένα σχόλιο στο παρόν θέμα, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Τα σχόλια – συμμετοχές δεν δημοσιεύονται, ενώ σχόλια με ελλειπή στοιχεία δεν μετέχουν στην κλήρωση.

Έγκυρες συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 14:00 τo μεσημέρι, ενώ οι τυχεροί θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

 http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.