Λαμία: Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εξόρμηση στο Φαράγγι του Ασωπού

Σεπ 6, 2016

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας μας προσκαλεί στην «20ηΣυνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11/09/2016, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Απανταχού Σκαμνιωτών «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ::

 

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016::

 

08.00: Προσφορά πρωινού ροφήματος στο προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου στο Σκαμνό.

08.30: Άφιξη αποστολών.

09.00: Αναχώρηση για την διάσχιση του φαραγγιού με κατάβαση προς γέφυρα Παπαδιάς.

13.30: Τέλος διαδρομής.

faraggi_asopoy

Β) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  • Το τέλος της διαδρομής θα είναι η γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών (γέφυρα «Ντούνου»), όπου και θα υπάρξει σύντομη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

  • Μετά το πέρας της διαδρομής ο σύλλογος μας θα αναλάβει με λεωφορείο να μεταφέρει μόνον τους οδηγούς των αυτοκινήτων στην αφετηρία της διαδρομής, στον Σκαμνό, για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Οι σύλλογοι που θα κινηθούν με λεωφορεία, θα ήταν καλό να ενημερώσουν τους οδηγούς των να βρίσκονται στο τέλος της διαδρομής, στην γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών.

  • Τα μέλη σας θα πρέπει να ενημερωθούν ώστε να είναι εφοδιασμένα με δεύτερα στεγνά ρούχα, καθότι η διάσχιση περιλαμβάνει υδάτινα περάσματα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει διαφοροποίηση σε διάφορα σημεία του φαραγγιού και απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή για το λόγο αυτό να γίνει ενημέρωση των μελών σας που προτίθενται να το διασχίσουν.

  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο-φαξ του Ε.Ο.Σ. Λαμίας 22310 26786 και στους κα. Ελένη Ρήγα 6973775665 και κο Αθανάσιο Τσόγκα 6972753977.

  • Το Σάββατο 10/09/2016 θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στο πρόσφατα ανασηματοδοτημένο όρος Καλλίδρομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανωτέρω ανάβαση και να διανυκτερεύσουν θα πρέπει να έλθουν σε επικοινωνία στα παραπάνω τηλέφωνα μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 http://www.mag24.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.