Διημερίδα: Παρνασσός – Ένα βουνό 4 εποχές

  22 Νοεμβρίου 2016

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα διημερίδα θα πραγματοποιηθεί για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού 1 και 2 Δεκεμβρίου.

Στόχος αυτής της διημερίδας είναι η συνεργασία, συζήτηση και προτάσεις, με εισηγητές ανθρώπους που τολμήσανε κάτι πρωτοπόρο στον τομέα του αγροτουρισμού, τουρισμού αλλά και στο χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Σε αυτή την προσπάθεια θα ήταν σημαντικό φορείς, επαγγελματίες και νέοι των Παραπαρνάσσιων περιοχών να προσέλθουν και συμμετέχουν, μιλώντας για τις απόψεις τους, για τις προοπτικές αλλά και τις δυσκολίες που βλέπουν σε μία εποχή που η ανάπτυξη όλων των ειδών τουρισμού είναι πλέον αναγκαία και επιτακτική.

Η διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΚΠΕ Αμφίκλειας* την Πέμπτη και Παρασκευή 1-2 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 με 21:00.

Η πρώτη ημέρα Πέμπτη 1/12 θα αφορά επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καινοτόμες πρακτικές από όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές που θα αναλύσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τη σημερινή κατάσταση και το μέλλον των επενδύσεών τους.

Η δεύτερη ημέρα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα αφορά τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Παρνασσό και πως θα μπορούσαν πρακτικά να αναπτυχθούν.

 https://web.facebook.com/takis.papanagiotou.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.