ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΤΟ FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς και με ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το AMFISSAPRESS συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Ιτέα και το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου στην Άμφισσα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ και οι συμμετοχές μέχρι τώρα είναι πολλές δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων της περιοχής για εξωστρέφεια, συνεργασία και επαφή με κόσμο. Θα αποτελείται από δυο μορφές την εκθεσιακή όπου θα εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες οι συμμετέχοντες ενώ μέσα από το πρόγραμμα των 15 συνεδριακών εκδηλώσεων θα αναλυθούν απο ειδικούς ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Καινοτομία του τριημέρου θα είναι οι συναντήσεις B2B επιχειρήσεων και παραγωγών με μεγάλες εταιρίες από τη Αθήνα αλλά και εκπροσώπων από εμπορικά τμήματα ξένων πρεσβειών.

Όπως τονίζεται μέσα από την εκδήλωση θα προβληθούν τα συγκριτικά πλεοναικτήματα της ευρύτερης περιοχής και θα αναζητηθούν λύσεις και προτάσεις που θα ανεβάσουν την Φωκίδα σε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης.

Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε με το 6932 883048 & forumstereas@gmail.com

http://www.amfissapress.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *