Εγκληματική η μη συντήρηση του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ  θα σώσει ζωές!!!!!

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα πρέπει να βρεθούν οι αρμόδιοι των τεχνικών υπηρεσιών Φωκίδας αλλά και άλλοι “αρμόδιοι” για την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου από και προς τον ΕΠΤΑΛΟΦΟ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ .
Πιο συγκεκριμένα , πέραν των υπολοίπων σοβαρών ελλείψεων στο


συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, η μη ανανέωση των διαχωριστικών γραμμών στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο , εδώ και πολλά χρόνια , καθιστά αδύνατη και άκρως επικίνδυνη την οδήγηση κατά την διάρκεια όχι μόνο των χειμερινών περιόδων αλλά και των υπολοίπων εποχών γιατί το εν λόγω σημείο , έχει πολλές φορές κατά την διάρκεια του χρόνου , πυκνότατη ομίχλη.
Η διαγράμμιση λοιπόν , έχει εντελώς σβηστεί και ειδικά την εβδομάδα που διανύουμε , η ομίχλη που υπήρχε στο οδικό αυτό δίκτυο και ειδικότερα κατά την διάρκεια της νύχτας , καθιστούσε αδύνατη την οδήγηση.
Κάποιοι οδηγοί , δεν μπορούσαν να διακρίνουν ούτε τον γκρεμό αλλά δεν μπορούσαν και να σταματήσουν να οδηγούν γιατί τα αυτοκίνητα τους δεν ήταν ευδιάκριτα  ούτε σε απόσταση των 50 πόντων από την έντονη ομίχλη.

Η τροχαία Φωκίδας, θα έπρεπε να σταματήσει εντελώς την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακόμα και οι οδηγοί της περιοχής , αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα οδήγησης σε αυτό το σημείο , πόσο μάλιστα οι επισκέπτες της ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ.

Ευελπιστούμε στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.