Ματαιώθηκε το «34ο Ράλλυ Φθιώτιδας» – Δείτε γιατί

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 15:27

 

Ματαιώθηκε το «34ο Ράλλυ Φθιώτιδας» - Δείτε γιατί

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στα 47 χρόνια ζωής της ΑΛΑΛ…», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Ο μικρός αριθμός συμμετοχών ήταν αυτός που ματαίωσε τελικά το «34ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ», που ήταν να διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε τι γράφουν στη σχετική ανακοίνωση ματαίωσης οι διοργανωτές:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση μετά από διεξοδική επεξεργασία όλων των δεδομένων να ανακοινώσουμε τη ΜΑΤΑΙΩΣΗ του 2ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, – «34ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου από το Σωματείο μας.

Είναι η πρώτη φορά στα 47 χρόνια ζωής του Σωματείου ΑΛΑΛ που λαμβάνεται τέτοια απόφαση. Όμως, ο εξαιρετικά χαμηλός αριθμός συμμετοχών για αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μας εξωθεί σε αυτή.

Πρωταρχικός και μόνος σκοπός μας όμως, είναι η προστασία του θεσμού, των αθλητών – αγωνιζομένων, όλων των χορηγών τόσο της ΑΛΑΛ, όσο και των αθλητών.

Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή, όλους τους χορηγούς μας για την εμπιστοσύνη τους, τους φορείς συνδιοργανωτές μας (Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, Δήμος Λαμιέων, Επιμελητήριο Φθιώτιδος), αλλά και βέβαια την Ελληνική Αστυνομία – Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας – ΕΚΑΒ Λαμίας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας υποστηρίζοντας την προετοιμασία ενός εξαιρετικού γεγονότος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Για την Α.Λ.Α.Λ.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ Δ.Σ.

http://www.lamiareport.gr/index.php/topika

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.