Η Λαμία στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της! Γιορτή στη βροχή θα στήσει ο κόσμος στους παίκτες!

Μαΐ 21, 2017

ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία στο «Κλ. Βικελίδης» και μαζί της ήρθε και η ιστορική άνοδος στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγυρίζει την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία στην οποία και θα έρθει αντιμέτωπη με τα θηρία του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ιστορικών ομάδων.

 

Να θυμίσουμε πως ακριβώς πριν 6 χρόνια η Λαμία έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα και πέρασε από μύρια κύματα για να φτάσει έως εδώ.

Αργά το βράδυ αναμένεται να γυρίσει η αποστολή της ομάδας απο τη Θεσσαλονίκη και παρά τη βροχή ο κόσμος θα περιμένει να την υποδεχτεί για να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο!

Σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι και πίεσε την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το γρήγορο γκολ. Έτσι, όσο τα λεπτά περνούσαν η Λαμία ισορρόπησε και μπορούμε να πούμε πως έλεγχε το παιχνίδι από τα μισά του πρώτου μέρους. Η μεγάλη φάση όμως έλειψε και από τις δύο πλευρές, με κάποια μακρινά σουτ του Τάτου και του Καράμπελα να μην απειλούν ουσιαστικά τον Πίτκα.

Στην επανάληψη, που θα περίμενε κανείς πως ο Άρης θα μπει μέσα με το… μαχαίρι στα δόντια, οι γηπεδούχοι και πάλι δεν έδειξαν επικίνδυνοι σε κανένα σημείο του ματς. Ναι μεν είχαν την κατοχή σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, χωρίς και πάλι όμως να απειλήσει σε κανένα σημείο σοβαρά τον Πίτκα! Κάπως έτσι κύλησε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ πολύ καλά στημένο στην άμυνα να πανηγυρίζει με το τελευταίο σφύριγμα την παρθενική μας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ!

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (63′ Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89′ Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46′ Ίλιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Πεταυράκης, Χριστοφιλέας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς, Όμο, Καραγιάννης (69′ Μπουλούλης), Ματσούκας (77′ Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (52′ Ρότσα).

Αρης: Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (65΄Μπαργκάν), Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης, Πίτου (89΄Νέτο), Καπνίδης, Τάτος, Μιλούνοβιτς (Ιλιτς)

Λαμία: Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (77΄Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (51΄Ρότσα), Βάλλιος, Ομο, Καραγιάννης (71΄Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.