Αναμμένες μηχανές για το Ράλλυ Ακρόπολις 2017

JUNE 1, 2017

 

Με επίκεντρο τη Στερεά θα διεξαχθεί το και το 2017. Οι πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα αγωνιστούν στις ειδικές της Φθιώτιδας και τις Φωκίδας το τριήμερο 2 με 4 Ιουνίου.

Οι ειδικές του εθνικού μας αγώνα είναι πανομοιότυπες με τις περσινές και κινούνται σε κλασικά «ακροπολικά» κατατόπια. Το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές και η κατατακτήρια διαδρομή μεταξύ ΧΥΤΑ Λαμίας και ΒΙ.ΠΕ., όπου παλαιότερα φιλοξενούνταν το shakedown του WRC αγώνα. Εν συνεχεία, στις 18.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση εμπρός από την Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ξεκινάει το καθαρά αγωνιστικό σκέλος με τη διεξαγωγή 3 επαναλαμβανόμενων ειδικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Γραβιά, η οποία είναι το κλασικό Δροσοχώρι με αντίθετη φορά, την Άμφισσα, που είναι οι Καρούτες με ανηφορική κατεύθυνση, και το Παλαιοχώρι, που ξεκινάει από την έξοδο του ομώνυμου χωριού και καταλήγει στο Ελευθεροχώρι. Η Κυριακή περιλαμβάνει το Ελευθεροχώρι, το Ρεγκίνι και την Ελάτεια-Καρυά, τη μεγαλύτερη ειδική του ράλλυ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ:http://www.acropolisrally.gr/2017/images/pdf/engr_acro2017_programme.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.