Λαμία: Καλή διάθεση και μία αλλαξιά ρούχα χρειάζεσαι και φύγαμε για Ασωπό!

 

Για μια ακόμα χρονιά ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει την ετήσια διάσχιση του φαραγγιού του Ασωπού και θα ήθελε να προσκαλέσει όποιον θέλει να συμμετάσχει.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση και μία αλλαξιά ρούχα γιατί η διάσχιση περιλαμβάνει υδάτινα περάσματα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από τον Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λαμίας:

«Αγαπητοί φίλοι

Σας προσκαλούμε στην «21η Συνάντηση για την διάσχιση του Φαραγγιού του Ασωπού», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 10/09/2017, όπως αναφέρεται στο πρόγραμμά μας το οποίο ήδη έχετε λάβει.

Α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

08.00: Προσφορά πρωινού ροφήματος στο προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου στο Σκαμνό.

08.30: Άφιξη αποστολών.

09.00: Αναχώρηση για την διάσχιση του φαραγγιού με κατάβαση προς γέφυρα Παπαδιάς.

13.30: Τέλος διαδρομής.

Β) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

• Το τέλος της διαδρομής θα είναι η γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών (γέφυρα «Ντούνου»), όπου και θα υπάρξει σύντομη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

• Μετά το πέρας της διαδρομής ο σύλλογος μας θα αναλάβει με λεωφορείο να μεταφέρει μόνον τους οδηγούς των αυτοκινήτων στην αφετηρία της διαδρομής, στον Σκαμνό, για να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Οι σύλλογοι που θα κινηθούν με λεωφορεία, θα ήταν καλό να ενημερώσουν τους οδηγούς των να βρίσκονται στο τέλος της διαδρομής, στην γέφυρα του Ασωπού επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών.

• Τα μέλη σας θα πρέπει να ενημερωθούν ώστε να είναι εφοδιασμένα με δεύτερα στεγνά ρούχα, καθότι η διάσχιση περιλαμβάνει υδάτινα περάσματα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει διαφοροποίηση σε διάφορα σημεία του φαραγγιού και απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή για το λόγο αυτό να γίνει ενημέρωση των μελών σας που προτίθενται να το διασχίσουν.

• Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο-φαξ του Ε.Ο.Σ. Λαμίας 22310 26786 και στους κο. Δημήτρη Δημόπουλο 694 457 4014 και κο Βασίλειο Μπακλέζο 697 723 3356.

• Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν από Σάββατο 9/9/2017 θα πρέπει να έλθουν σε επικοινωνία στα παραπάνω τηλέφωνα μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2017.»

MAG24.GR – Το ηλεκτρονικό Περιοδικό της Πόλης – Λαμία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.