Συνάντηση με Κονιόρδου ζητάει ο Δήμαρχος Δελφών

NOVEMBER 8, 2017

Με επιστολή που αποστέλλει προς την Υπ. Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τη Γενική Γραμματέα Μαρία Βλαζάκη ο Δήμαρχος Δελφών επανέρχεται στο ζήτημα της συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου έχοντας ως αίτημα τον ορισμό συνάντησης της ηγεσίας του Υπουργείου με αντιπροσωπεία του Δήμου Δελφών αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τη λειτουργία του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η επιστολή που απέστειλε ο Θαν. Παναγιωτόπουλος έχει ως εξής:

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Αξιότιμη κυρία Γενική Γραμματέα,

Μετά την πολύ μεγάλη ειρηνική κινητοποίηση επί της Ε.Ο. Δελφών – Αθήνας, μπροστά στο Μουσείο Δελφών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 για την αποτροπή της διακοπής λειτουργίας του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών κάθε Τρίτη την προσεχή χειμερινή περίοδο, την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις σας ότι θα αντιμετωπιστεί επαρκώς το πρόβλημα
παρατηρούμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί πρακτικά εφαρμόσιμη και ουσιαστική λύση.

Σε συνέχεια και του από 03/11/2017 ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού μας Συμβουλίου (Απόφαση υπ’ αριθμ. 453/03-11-2017) επανερχόμαστε προκειμένου να σας ζητήσουμε όπως ορίσετε άμεσα χρόνο και τόπο συνάντησής σας με αντιπροσωπεία του Δήμου μας και ελπίζουμε αυτή την φορά να ανταποκριθείτε.

http://www.amfissaface.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.