ITIEpic: Η καρδιά της Ελληνικής ποδηλασίας χτυπάει για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Παύλιανη

Μαΐ 8, 2018

Ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος Λαμίας  με αρωγό τον Δήμο Λαμιέων διοργανώνουν για μία ακόμα χρονιά έναν από τους σημαντικότερους ποδηλατικούς αγώνες της Ελλάδος. Την Κυριακή 13 Μαίου 2018 όλοι στην Παύλιανη!
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από την πλατεία την Παύλιανης και οι εικόνες εντός της διαδρομής αναμένονται εντυπωσιακές!
Στα αμιγώς αγωνιστικά:


Το ITI EPIC έρχεται για 8η χρονιά να αποδείξει ότι νούμερο ένα συστατικό για έναν κορυφαίο αγώνα mtb είναι η τοποθεσία διεξαγωγής του! Πέρα από την άγρια ομορφιά του βουνού που καθηλώνει τον επισκέπτη, οι οπαδοί της ορεινής ποδηλασίας θα βρουν στην Οίτη το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση ενός απαιτητικού αγώνα. Έδαφος που δίνει γρήγορη κύλιση, κλίσεις που εμπνέουν για πίεση και πραγματικά οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκείνο το διάστημα στο βουνό, πείθουν και τον ποιο απαιτητικό. Σε όλα αυτά προσθέστε πως η διαδρομή κινείται στα πιο απόκρημνα μέρη του βουνού φτάνοντας σε εγκαταλελειμμένους για δεκαετίες δασικούς δρόμους και άγνωστα μονοπάτια, άλλα καινούργια και άλλα βασισμένα σε μονοπάτια παλιότερων εποχών!
Το μεγαλύτερο ραντεβού της ορεινής ποδηλασίας είναι αυτήν την Κυριακή στην Παύλιανη!
Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο www.mtb.itiepic.gr

www.mag24.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.