Λαμία: Την Κυριακή πάμε παζάρι με ImamBaildi!

Αυγ 31, 2018

Σε λίγες μέρες ξεκινά το παζάρι της Λαμίας, ένας θεσμός που κρατά από το 1856 και συνεχίζει μέχρι σήμερα για περισσότερο από ενάμιση αιώνα.

Η Εμποροπανήγυρη της Λαμίας φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με εκατοντάδες εμπόρους από την Λαμία και απ’ όλη την Ελλάδα που έρχονται, για να μας προσφέρουν για άλλη μια χρονιά ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

Η έναρξη θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. με τη συναυλία των ImamBaildi που θα μας παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το σήμερα και το χθες, αλλά και από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα
Οι ImamBaildi, εδώ και 10 χρόνια, μας συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική, αλλά και βαλκανικ0000000000ή μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις κι εξερευνήσεις. Επιπλέον, σε κάθε τους εμφάνιση ξεσηκώνουν το κοινό, που αποτελείται από ανθρώπους κάθε ηλικίες και πάντα καταφέρνουν να δημιουργούν μια μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο.
ImamBaildi: Ορέστης Φαληρέας (DJ, μπάσο), Λύσανδρος Φαληρέας (drums, κρουστά, πλήκτρα), Ρένα Μόρφη (Τραγούδι),MCYinka (Ραπ, Φωνητικά), Γιάννης Δίσκος (σαξόφωνο, κλαρίνο), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Σκόνδρας (μπουζούκι) και Αγαπητός Καταξάκης (ηχοληψία).

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για όλους στο χώρο του δυτικού parking παραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Ο Δήμος Λαμιέων αλλά και όλοι οι εκθέτες του φετινού παζαριού, σας περιμένουμε από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να κάνουμε τις αγορές μας, αλλά και να διασκεδάσουμε, στο παζάρι της Λαμίας!!!

+www.mag24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.