Στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας θα συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παίρνει μέρος στο “10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη και

σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στόχο έχει την ανάδειξη των μικρών παραγωγών και των ιδιαίτερων και σπάνιων ποικιλιών μελιού που παράγονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας, και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.
Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν ατομικό εκθεσιακό χώρο (4-6 τ.μ.) και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 90% του κόστους.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €100 (πλέον ΦΠΑ).
Όσοι παραγωγοί και επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: tzamtzia@kye.com.gr ή στο angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο fax: 2265028738 ).
Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων μικρών παραγωγών.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδια Στελέχη Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ): Αγγελική Τζαμτζή Τηλ.: 2265350656 και Νίκος Αγγελακόπουλος Τηλ. 2231030190

karteria1.blogspot.com

Front page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.