Έστησαν τον θρόνο του Game of Thrones στην Παύλιανη

Όταν οι νέοι αγαπούν και έχουν οραμα για τον τόπο τους

  

300 κιλά σίδερο ,  250 κιλά σιδερένιες λάμες30 κιλά ξύλο10 κιλά χρώματα10 κιλά τσιμέντο  και  800  ώρες  εργασίας που έφεραν το αποτέλεσμα που μπορεί να λατρέψει όποιος ανεβαίνει στο Παυλιανή. Σε ένα περίοπτο σημείο του χωριού, το οποίο αποτέλεσε τον θρόνο των δύο χρόνων προσφοράς από όλους τους κατοίκους της Παυλιανής και αρκετές ώρες εργασίας από τους νέους που ενδιαφέρονται για την προβολή του τόπου και την απόλαυση επισκεπτών όπως δήλωσε στο FM-1 ο πρόεδρος του συλλόγου Νέων Παυλιανής.

Οι ίδιοι στον ιστότοπο που διατηρούν και ενημερώνουν για τις δράσεις των νέων του χωριού δημοσιεύουν φωτογραφίες από την κατασκευή και αναφέρονται στην ιστορία της βαριάς επιχείρησης.

Η ιστορία του δικού μας  παιχνιδιού Thrones  ξεκινάει αρκετό καιρό, όταν η νεολαία του χωριού, ζητήσαμε να κατασκευάσουμε το σήμα της κατατεθέν της σειράς που έχει γίνει επιμονή σε όλο τον κόσμο!

Ο Σύλλογος, αν και επρόκειτο για ένα μεγαλεπήβολο και μακρινό σχέδιο, ξεκίνησε με εξαιρετική αίσθηση ένα αγώνα δρόμου για να κάνει το όνειρο της νεολαίας του χωριού, πραγματικότητα! Οι κάτοικοι, οι φίλοι, οι επισκέπτες, οι γιαγιάδες και οι παππούδες, προσφέρθηκαν από την υστερία τους για την αγορά υλικών και  δύο χρόνια  μετά, η μεγάλη προσπάθεια ξεκίνησε!

Οι λάτρεις της σειράς ανέλαβαν να μας κατευθύνουν με φωτογραφικό υλικό και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έτσι το ιγκόγνιτο ξεκίνησε την κατασκευή του! Χρησιμοποιήθηκαν:  300 κιλά σίδηρο ,  250 χλγρ. Σιδερένιες λάμες30 κιλά ξύλο10 κιλά χρώματα10 κιλό τσιμέντο  και  800 ώρες  δουλειά! Μαστορά και οι volunteers, volunteers και μαστορά. Πότε 10, πότε 20 πότε περισσότερα …

Η κατασκευή πήρε σάρκα και οστά στις  10 Απριλίου 2019 . Για την μεταφορά του σε ύψος  1.260 μέτρων  , στην άκρη ενός του ενός χωριού, χρησιμοποιήθηκε ένα αγώγιμο off road οχημα 4Χ4, ένας καλός οδηγός και πολλά χέρια για να σηκώσουν τη  κατασκευή των 700 κιλών .

Ο  σιδερένιος θρόνος , ΤΗΝ Δημιουργήθηκε ΜΕΤΑ διαταγή που έδωσε ο  Αίγκον ο Κατακτητής , στον Δράκο του,  Βαλέριον , ΜΕ ΝΑ λιώσει ΤΗΝ καυτερή ΤΟΥ ανάσα χίλια σπαθιά ΤΩΝ ηττημένων εχθρών ΤΟΥ κατά ΤΗ διάρκεια ΤΟΥ  Πολέμου Της Κατάκτησης  (War of Conquest). Στον σιδηρένιο Θρόνο, κάθεται ο Βασιλιάς των  Ανδαλών  και των πρώτων ανθρώπων και από σήμερα θα επιβληθεί στην κορυφή του κόσμου, στην  Παυλιανή !

https://www.lamiafm1.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.