Παζάρι στην Αγορά της Άμφισσας.

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Ο Σύλλογος Εμπορικών Καταστημάτων Άμφισσας σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη, 1 και 2 Ιουλίου 2019, τα καταστήματα του Συλλόγου μας θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με μεγάλες προσφορές – εκπτώσεις (έως και 50%), στο παζάρι που θα στηθεί έξω από τα καταστήματά μας!

Παράλληλα, το διήμερο, θα έχουμε ζωγραφική πρόσωπο και έκθεση βιβλίου και την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί παιδική θεατρική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους, από την ομάδα «Αισώπου Φίλοι» και στη συνέχεια στο σταυροδρόμι Γιαγτζή και Γάτου, ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Namis Seniaz», μια ευγενική προσφορά από τα καταστήματα: «Μπρικί», «Εν Αμψίζη» και «Το παλιό αρτοποιείο».

Οι εκπτώσεις – προσφορές από τα καταστήματα του Συλλόγου μας θα διαρκέσουν μέχρι και τη Σάββατο 6 Ιουλίου 2019.

Μην ξεχάσετε, την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, το απόγευμα, τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ΑΝΟΙΧΤΑ, με μεγάλες εκπτώσεις – προσφορές – εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

Οι εκδηλώσεις είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας με την συμμετοχή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας και του Δήμου Δελφών.

Σας περιμένουμε όλους!

“ΚΑΠΤΕΠΙΑ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.