Mountain Dog Shoow! Διακόσιοι καθαρόαιμοι σκύλοι στην Κυνοφιλική Έκθεση της Φωκίδας!

katafygioΠερισσότεροι από 200 καθαρόαιμοι σκύλοι, από 50 διαφορετικούς φυλές, θα συμμετάσχουν στο Mountain Dog Show 2019 που διοργανώνει στην Καλόσκοπη, το Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος την εβδομάδα 27 και 28 Ιουλίου.

sallonΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των Δήμων Δελφών και Δωρίδας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο (Καταφύγιο Οίτη) σε υψόμετρο 1250 μέτρων, εκεί που συναντούν η Γκιώνα και η Οίτη ,.
-Σκύλοι κάθε μεγέθους, χρώματος και … τριχώματος, από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα συναγωνιστούν μεταξύ τους για τα ποτήρια και το πολύτιμο τίτλο της Καλύτερης Έκθεσης για τα Σκυλιά, ενώ οι εργαζόμενοι από αυτούς θα συμμετάσχουν σε αποδείξεις δεξιοτεχνίας καθώς και σε εκτέλεση καθηκόντων φύλαξης και ασφάλειας. Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει τα κουτάβια και τις ελληνικές φυλές όπως το Κοκόνι, τον Έλληνα Τρυγητή, τον Ελληνικό Ποιμενικό και τον Μολοσσό της Ηπείρου.
Αξέχαστη εκδρομή …
-Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμα μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες όπως μαθήματα … τοξοβολίας, εκδηλώσεις εκπαιδευμένων σκυλιών, μουσική βραδιά, κ.α. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι δραστηριότητες είναι απολύτως δωρεάν, για τους επισκέπτες, που μπορούν να συνδυάσουν μια όμορφη εκδρομή παρακολουθώντας μια πραγματικά ενδιαφέρουσα θέα σε μια δροσερή ορεινή τοπία. Απεριόριστες όμως είναι και οι … γαστριμαργικές προτάσεις στην Καλοσκόπη, την Παυλιανή, το Μαυρολίταρι, τον Αθανάσιο Διάκο κ.α.

Ζωντανή κληρονομιά

maketaΌπως δηλώνει ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος κ Νίκος Φωτακόπουλος, το Mountain Dog Show, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, έχει ως στόχο να καθιερωθεί σαν μια σημαντική ετήσια πολυδιάστατη πολιτιστική εκδήλωση. Μια εκδήλωση υπαίθριων δραστηριοτήτων, με στόχο την ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας. Και όπως καταλήγει ο κ. Φωτακόπουλος οι καθαρόαιμοι σκύλοι και ειδικότερα οι ελληνικές φυλές αποτελούν μια ζωντανή εθνική κληρονομιά που οφείλουμε να διασώσουμε και να την παραδώσουμε αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές ….
-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mountain Dog Show 2019 (διαρκεί από 10.00 έως 17.00) πληκτρολογήστε www.kynology.gr

Για περισσότερες πληροφορίες 6936694640
kfokidos@gmail.com

αφίσα a3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.