Κανονικά στην ΕΡΤ το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό

 

 Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 22:27Κανονικά στο ΕΡΤ το μάτς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό

 Πολύς κόσμος αναμένεται στο ΔΑΚΛ ….

Τελικά παρά τα όσα ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν η ΕΡΤ θα δώσει το «παρόν» σε δύο από τις τρεις αγώνες που θα έπρεπε να βρεθούν βάσει συμβολαίου.

Ένα από αυτά είναι το  Λαμία – Παναθηναϊκός  που ανοίγει και το πρωτάθλημα της Super League 1 (Σάββατο 24/8, 19:00 ‘) 2019-2020.

Επίσης θα μεταδίδει το Κυριακάτικο ματς Ατρόμητος – ΑΕΛ (18:45 ‘), ενώ το Άρης – ΟΦΗ (24/8, 21:00’) τελικά θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Η μετάδοση ή όχι από την τηλεόραση λίγο έχει όμως σημασία για τους φίλους της Λαμίας και του Παναθηναϊκού που έσπευσαν από την Πέμπτη να προμηθευτούν εισιτήρια.

Η ζήτηση είναι μεγάλη και οι εκδοτήρια θα ανοίξουν ξανά στις 12 το μεσημέρι της Σάββατου και μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού (αν υπάρχουν εισιτήρια).

Το Σαββατιάτικο ματς σηματοδοτεί την 3 το η  σερί Χρονιά ΤΩΝ Λαμιωτών ΣΤΗ Μεγάλη Κατηγορία, έχοντας αναδειχθεί μάλιστα τον περασμένο Μάιο ως η πρώτη επαρχιακή ομάδα !

Με την συγκεκριμένη παρακαταθήκη, αλλά και με την σύντομη προϊστορία να γκρινιάζουν σαφώς υπέρ της στο ΔΑΚΛ, η ομάδα του  Σωτήρη  Αντώνιου παίζει εναντίον του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» που θέλουν την νίκη και μόνο την νίκη για να κάνουν υποδαρτικό με το δεξί στο πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι. Στην εκδήλωση συμπεριλήφθηκε και ο  Μπουζούκης  που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει. Αναλυτικά η αποστολή των «πρασίνων»:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πουγγούρας, Ζαγκάρι, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιάννης, Μολό, Μπουζουκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος και Καμπετσής.

Με απόγευματινη προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Αμπλιανής ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚΛ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Βελλίδης, Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αχαιό, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Ράμος, Βασιλογιαννης, Πλιάτσικας, Μπεζαράντο, Δημούτσο, Σκαρδουέλι, Σάλιακας, Καραγιάννης, Θουράμ, Τόμας, Καραμανός, Ρωμαϊκή, Τσούκαλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  Μανώλης Σκουλάς  (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Νικολακάκη (Ηρακλείου) και Μεϊντανα (Αχαΐας). 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Μετά την οριστικοποίηση της τηλεοπτικής κάλυψης υπάρχει και το σύστημα VAR με επικεφαλής τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) και το AVAR του Μπαλτά (Αχαΐας).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.