Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, Πλατεία Ησαΐα

 

 Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Σεμινάριο οδηγικής συμπεριφοράς με τον κ. Α. Μαρκουίζο – Ιαβέρη.

Ο Δήμος Δελφών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 προάγοντας σταθερά για ακόμη μια χρονιά τη βιώσιμη κινητικότητα μέσα από την καλλιέργεια του οδηγικού πολιτισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αρχή της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται σεμινάριο οδηγικής συμπεριφοράς με τον κ. Α. Μαρκουίζο – ΙΑΒΕΡΗ, στις Τετάρτη 18/9/2019 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Προσηίου κ. Αφροδίτη Παπαδήμα, με την συνεργασία των κοινοτήτων Αμφισσαίας και Ιτέας και την πρακτική υποστήριξη του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και οι Αντιδημαρχίες των Αμφισσών και Ιτέας κ.κ. Νικολάου Λουπάκου και Γεωργίου Τσατσαρών αντίστοιχα.

Η «Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο θεσμικό όργανο σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή των βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατά συνέπεια για τη διαμόρφωση και την ανάπτυξη του περιβάλλοντος. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται την περίοδο 16 έως 22 Σεπτεμβρίου είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών για την εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους.

Από το Γραφείο του Δημαρχείου Δελφών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.