1.410.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο στη Φωκίδα

  Ρουλά Τυλιγκάδαδέντρο Ένα σημαντικό έργο διασύνδεσης για την Π.Ε. Φωκίδας, προϋπολογισμού 1.410.000 ευρώ, υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Το έργο αφορά την βελτίωση της επαρχιακής οδού, που ενώνει την Δημοτική Ενότητα Λιδορίου του Δήμου Δωρίδας, με την Δημοτική Ενότητα Καλλιέων του Δήμου Δελφών, δίνοντας άμεση έξοδο προς την πόλη της Λαμίας, σε όλες τις οικιστικές περιοχές των δύο αυτών ενοτήτων.


Αντιμετωπίζεται ταυτόχρονα και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα της περιοχής, αυτό το οποίο παρεμποδίζει το φαινόμενο των καταχρήσεων βράχων στην περιοχή Στρώμης, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, η διέλευση καθίσταται επικίνδυνη.

«Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο και να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης για τους πολίτες της Φωκίδας και όχι μόνο. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειάς μας με στόχο την προγραμματισμό, μελέτη και αποτελεσματικότητα »δήλωσε κατά την υπογραφή της σύμβασης η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.