Η Περιφέρεια Στερεάς στο «11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας»

meliΗ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο «11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας», που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα.

Η παρουσία των παραγωγών με τη βοήθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στοχεύει στην προβολή και προβολή της υψηλής ποιότητας των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων και των σπάνιων ποικιλιών μελιού, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, καθώς και στην ανάπτυξη συνεργασιών.
Το Φεστιβάλ θα πλαισιώσει παράλληλες εκδηλώσεις και το Διήμερο Μελισσοκομικό Συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο, προσφέροντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

http://www.greekhoneyfestival.gr

Η πρόσκληση απευθύνεται σε αμπελοκαλλιεργητές, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων beelas και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης αλευροκομικών μηχανημάτων που δραστηριοποιούνται εντός της περιφερειακής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στην αίθουσα της.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιδοτεί το 80% του κόστους συμμετοχής στην έκθεση ανά εκθέτη, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη σε προσωπικό περίπτερο των 4 τ.μ. ανέρχεται στα 100 € (πλέον ΦΠΑ).

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα στις επιχειρησιακές δραστηριότητες των συνεταιρισμών, σε ομάδες παραγωγών, καθώς και σε νέους εκθέτες που δεν έχουν ξανασυμβείτα στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Παρακαλούμε τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την 21η Οκτωβρίου 2019, συμπληρώνοντας το συμμετοχικό έντυπο προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησής τους
(αποστολή στο e- mail:  info@kye.com.gr ).

Πληροφορίες
Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)
Τηλ .: 2231030190.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.