Στα Καμένα Βούρλα το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής από 11 έως 13 Οκτωβρίου

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής με Διεθνή Συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Οκτώβρη ώρα 19:30 έως 13 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Το Διεθνές Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, συνδιοργανώνεται από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη, Πρόεδρος ΙΣΑ, ΕΛΙΤΟΥΡ, IHTC και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιατρικής Ιατρικής, η συμβολή του οποίου συμβάλλει αποφασιστικά στην προβολή και καθιέρωση διεθνώς Ιατρικής Ιατρικής με τη χάραξη εθνικής πολιτικής για την αναγέννηση του πνεύματος του Ιπποκράτη, προβάλλοντας την Ελλάδα ως θεραπευτική και συγχρόνως εκπαιδευτικό κέντρο της Ιαματικής Ιατρικής και της Ιατρικής γενικότερα, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θ. Σπανό, το Δήμαρχο Καμμένων Βούρλων κ. Ι. Συκιώτης, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Καθηγητής Κ. Κουσκουκη και τον ΟΠΑΣΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ιαματική Ιατρική, με τη βοήθεια της επιστημονικής τεκμηρίωσης της θερμικής, μηχανικής, χημικής και ειδικότερα της βιολογικής και ανοσολογικής δράσης των ιαματικών φυσικών πόρων, αναδείχτηκε ως μία συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος στη θεραπευτική γκάμα της Κλασικής Ιατρικής.

Η Ιαματική Ιατρική ως συμπληρωματική θεραπεία βοηθά στη θεραπεία, αποκατάσταση και αποθεραπεία της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας, αλλά και προληπτικά, αντιμετωπίζοντας την ασθένεια του γήρατος, με τη εφαρμογή προδιαγραφών μακροζωίας και ευζωίας.

Η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα, αποτυπώνεται με τις προσδοκίες αναδείξεως της χώρας μας ως παγκόσμιας υγειονομικής περίθαλψης – medispa για άτομα τρίτης ηλικίας, χρονολογικά πάσχοντες, αλλά και προληπτικά, υπό την ιατρική πάντα κάλυψη των έμπειρων και διεθνώς αναγνωρισμένων Ελλήνων Ιατρών για να σταματήσουμε το “braindrain” και να αναπτύξουμε το “braingain”, καθώς θα αυξάνεται το ενδιαφέρον διεθνώς για την αναζήτηση αναβαθμισμένων ιατρικών υπηρεσιών θεραπείας, αποκατάστασης, αντιγήρανσης και ευεξίας στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Κουσκουκης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Δερματολογίας – Νομικού, Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιατρικής Ιατρικής, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και Συμπληρωματικής Ιατρικής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικής Υγείας, Αν. Πρόεδρος Τομέα Ιατρικού Τουρισμού Ινστιτούτο. Επιστημ. Ερευνών Π.Ι.Σ., Επιστ. Σύμβουλος ΠΟΥ, FEΜTEC, ΚΕΔΕ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.