Τεχνική σύσκεψη στη Λαμία για τη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο Περιφερειαάρχη

Λαμία, 5 Νοεμβρίου 2019

Τεχνική συνάντηση στη Λαμία για τη λειτουργία του Χ.Κ. Παρνασσού

Τεχνική συνάντηση στη Λαμία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Νοεμβρίου 2019, ο Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ. Φανής Σπανός για την προετοιμασία και αδιάλειπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού, κατά την επικείμενη χειμερινή περίοδο. 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας κκ. Φανή Παπαθώμα, Ηλίας Κυρμανίδης και Γιώργος Δελμούζος, ο Αντιπεριφερειάρχης συντονισμού της Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάσης Καρακάντζας, οι Δήμαρχοι Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς, Αμφικλήιας – Ελατείας κ. Αθανασία Σταβακτή, εκπρόσωποι του Δήμου Δελφών, οι διοικήσεις του ΕΤΑΔ και του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στόχος της ετήσιας αυτής συνάντησης είναι η ενημέρωση του χάρτη αρμοδιοτήτων και η κατάλληλη προετοιμασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για τη λειτουργία του Παρνασσού Κολυμβητηρίου.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η κατάσταση καταλληλότητας όλων των υπηρεσιών, καθώς και τα σχέδια αποχιονισμού που θα απαιτηθούν για την πρόσβαση των επισκεπτών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, του Περιφερειακού Κέντρου Στερεάς Ελλάδας κ. Φανής Σπανός δήλωσε σχετικά: «Γύρω από ένα τραπέζι, ενημερώσαμε σήμερα όλα όσα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αδιάλειπτη λειτουργία του Παρνασσού Κολύμβησης. Ως Περιφέρεια, δεν κρυφτούσαμε ποτέ πίσω από τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες, γι ‘αυτό σε συνεργασία με τις Δήμους και τη Διοίκηση του Χ.Κ. Παρνασσού, βρισκόμαστε ξανά στην πρώτη γραμμή της προετοιμασίας. Στόχος, είναι οι επισκέπτες μας να συναντήσουν ένα Χιονοδρομικό Κέντρο, πρότυπο λειτουργίας, πρόσβασης και εξυπηρέτησης. Να απολαύσετε την παραμονή τους και τα σπορ του βουνού. Καλό χειμώνα! ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.