ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ-Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΣΕΠΤΟ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ!-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ Κ.Κ. ΣΥΜΕΩΝ

Η επίσημη υποδοχή του Νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία πάρκου της Λαμίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του λαού του Κλωστή και του λαού της Φθιώτιδας, η  Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Πάρκου, το επίσημο σύμβολο του νέου μας Μητροπολιτού κ. ΣΥΜΕΩΝ .  

  • Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί το Μετρητικό Μετροπολιτικό Ναό της Εκκλησίας της Θεοτόκου Λαμίας, όπου θα πραγματοποιηθεί, στις 11:30, η  Τελετή της Διεύθυνσης , παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνίνης και όλων των Ελλήνων κ.κ. Ἱερόνυμου, πλειάδος Ἱεραρχῶν, τῶν ἀρχῶν καί τοΰ ευλογίου Λαό.

  • Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Σεβασμιότατος στις 4:30 το απόγευμα θα μεταβεί στη Μονή της Παναγίας Δαμάστας, όπου θα τελειώσει το Τρισάγιο πάνω στη γέφυρα του παλαιότερου προκατόχου του, κύριου Νικολάου και μετά θα προετοιμαστεί στην Αρχιερατική Σεπτέμβρη, που θα εκτελέσει το λέξη Ἱέρα Μονή Δαμάστας.

  • Την נועל לעם,  Κυριακή 17 Νοεμβρίου , ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Συμεών θα προεξάρχει στο Αρχείο και στο Αρχιερατικό Συλλογικό έργο στο άλλο Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας.

  • Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα γίνουν δεκτές οι ευχαριστήριες αρχές των αρχών και του λαού, στην έδρα (Σκληβανοϊκού 5).

  • Στίς 2:30 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος θα τελειώσει τον Τρισάγιο στη θόλο του παλαιότερου προκατόχου του κυρίου Δαμασκηνού, στο Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Προσκαλεί τον φιλόχρονο λαό της Λαμίας και της Φθιώτιδας να συμμετάσχει στην ιστορική αυτή εκδήλωση για το τοπικό Κράτος αλλά και για ολόκληρη την περιοχή και να προσέλθει στην υποδοχή του νέου μας Μητροπολίτη  στην πλατεία Πάρκου στις 16 Νοεμβρίου στις 11 Νοεμβρίου το πρωί να  τιμήσουμε και να το εγκρίνουμε με την προσδοκώμενη μορφή του νεοεκλεγέντα Πδδαλιοϋχου της Φθιώτικης Κληκιάς .

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΓΕ.Π.Α.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λόγω των εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Φθιώτιδας, την Τετάρτη (16-11-2019) το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας θα πραγματοποιηθούν προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις παρακάτω οδούς ως εξής:

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

– Από ώρα 10:30 έως 11:30, στην οδό Καποδιστρίου και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την πλατεία Πάρκου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαποστόλου.

– Από ώρα 11:30 έως 13:30, στην οδό Υψηλάντου και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την πλατεία Ελευθερίας, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακροπούλου.

Απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από τις 07:00 έως  τις 13:30

– Επί της οδού Σκληβανιώτη και συγκεκριμένα από την πλατεία Ελευθερίας, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακροπούλου.
– Επί της οδού Καραγιαννοπούλου και συγκεκριμένα από την πλατεία Αθανασίου Διάκου, μέχρι τη συμβολή της με την πλατεία του Πάρκου.
 Στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Πάρκου και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την οδό Καραγιαννοπούλου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαντζόπουλου.

Στους οδηγούς των οχημάτων απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά το αναφερθέν χρονικό διάστημα, για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξαχθεί από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης και σύμφωνα με τις οδηγίες των τροχονόμων.

Κατηγορία άρθρου:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.