Το Κρατικό Μπαλέτο Μόσχας έρχεται στη Λαμία

 

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 18:13

 

Πέρασαν 4 χρόνια όταν είδαμε την Μαρίνα Pzannikoba ως πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Μπαλέτου Μόσχας, στην τελευταία περιοδεία της στην Ελλάδα.

Φέτος επαναλαμβάνουν την μεγάλη εκείνη πετυχημένη περιοδεία τους, σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και θα επισκεφτούν και τη Λαμία στις 17 Δεκεμβρίου.

Όσοι λοιπόν βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, θα απολαύσουν την πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας Μαρίνα ΡΖΑΝΝΙΚΟΒΑ καθώς και 15 βραβευμένους σολίστες των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας όπου θα μας παρουσιάσουν ένα Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων από τo Κρατικού Μπαλέτο της Μόσχας.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης – στο πρώτο μέρος πράξεις από το Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι – «Καρυοθραύστης» και αποσπάσματα από τα άλλα γνωστά κλασικά μπαλέτα –«Λίμνη των κύκνων», «Ραϊμόντα», «Κουρσάρος», «Κάρμεν» και «Δον Κιχώτης» στο δεύτερο μέρος.

Η παράσταση «Χριστουγεννιάτικο Gala των Αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας» θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 17 Δεκεμβρίου, Σάββατο στις 20.30.

Τα εισιτήρια – 20 Ευρώ και 10 Ευρώ (παιδικό- φοιτητικό) προπωλούνται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης ώρες γραφείου και απόγευμα 6.00 μμ-8.00μμ.

Lamiareport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.